Skip to Content Skip to Index Page
Film
Film

Film

FILMOVERZICHT van alle films in de Limburgse bioscopen

100% Coco New York (NL)

Voorpremieres vanaf vrijdag 21 juni!
De succesvolle film 100% Coco krijgt een vervolg! In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder en Hulleman op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!

Cast: Nola Kemper
Regisseur: Ruud Schuurman
Duur: 82 Minuten
Genre: Familiefilm
Releasedatum: vrijdag, 21 juni 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo

A Dog's Journey

Sommige vriendschappen zijn voor eeuwig. In A Dogs Journey volgen we hond Bailey die in zijn verschillende hondenlevens de taak op zich heeft genomen om op zijn baasje ‘CJ’ te passen. Van peuter tot volwassen vrouw gaat Bailey met haar mee en zorgt voor haar in de moeilijke en goede tijden. A Dog’s Journey, geregisseerd door Gail Mancuso (Modern Family) vertelt het hartverwarmende verhaal over de unieke band tussen een hond en zijn baasje.

Cast: Josh Gad, Kathryn Prescott, Dennis Quaid
Regisseur: Gail Mancuso
Duur: 108 Minuten
Genre: Familie
Releasedatum: donderdag 13 juni 2019

Te zien in: Luxor Reuver, City Cinema Venlo

Aladdin 3D (OV)

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

Cast: Marwan Kenzari, Mena Massoud, Naomi Scott, Will Smith
Regisseur: Guy Ritchie
Duur: 128 Minuten
Genre: Live Action

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Avengers Endgame 3D

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

Duur: 181 Minuten
Genre: Actie Science Fiction

Te zien in: VUE Kerkrade, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen

Booksmart

Getting Straight A’s. Giving Zero F’s. De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen er achter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten!

Cast: Beanie Feldstein, Jason Sudeikis, Kaitlyn Dever, Lisa Kudrow
Regisseur: Olivia Wilde
Duur: 103 Minuten
Genre: Komedie
Releasedatum: vrijdag, 21 juni 2019

Te zien: Vue Kerkrade, Pathé Maastricht, Foroxity Sittard-Geleen

Brightburn

Met Brightburn presenteert de innovatieve filmmaker achter Guardians of the Galaxy en Slither zijn schokkende uitvoering van een totaal nieuw genre: superhelden-horror. Wat als een buitenaards kind, dat met een noodlanding op aarde beland is, niet een held voor de mensheid wordt, maar juist een duistere bedreiging vormt?

Cast: David Denman, Elisabeth Banks, Matt Jones
Regisseur: David Yarovesky
Duur: 90 Minuten
Genre: Horror

Te zien in: Pathé Maastricht, Foroxity Sittard-Geleen

Kleuterbios: Casper en Emma op jacht naar de Schat

De Kleuterbios is speciaal voor de jongste bioscoopbezoekers! Het licht gaat niet helemaal uit en het geluid staat wat zachter. Kinderen ontvangen tevens een Kleuter Combo en Filmdiploma! Aan ouders serveren wij koffie of thee.

Synopsis:
Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven.

Cast: Lola Sterre van den Broek, Lotte Heijs, Lux Parcer, Tijs Pacanda
Regisseur: Arne Lindtner Naass, Aurora Gossé
Duur: 74 Minuten
Genre: Kinderfilm

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, Euroscoop Maastricht, Lumière Maastricht, Pathe Maastricht, Luxor Reuver, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Child's Play

Andy Barclay krijgt van zijn moeder een speelgoedpop voor zijn verjaardag. Niet lang daarna beginnen enkele rare gebeurtenissen plaats te vinden die leiden naar Andy's pop. Het lijkt wel bijna of de pop tot leven is gekomen.

Cast: Aubrey Plaza, Brian Tyree Henry, Gabriel Bateman
Regisseur: Lars Klevberg
Duur: 89 Minuten
Genre: Horror
Releasedatum: donderdag, 20 juni 2019

Te zien in: Vue Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathé Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo

De Libi

De Libi is een komische roadmovie waarin je Bilal (Bilal El Mehdi Wahib), Gregg (Danïel Kolf) en Kevin (Oussama Ahammoud) vierentwintig uur lang volgt door Amsterdam. De vrienden kunnen niet wachten tot het echte leven begint - na de eindexamens gaan ze vliegen!

Cast: Bilal Wahib, Daniel Kolf, Oussama Ahammoud
Regisseur: Shady El-Hamus
Duur: 102 Minuten
Genre: komedie

Te zien in: Vue Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathé Maastricht, City Cinema Venlo

Five Feet Apart

De tieners Will en Stella verblijven allebei in het ziekenhuis vanwege hun ziekte mucoviscidose. Ze ontmoeten en vallen voor elkaar, maar moeten steeds een zekere afstand bewaren. Will maakt deel uit van een experimentele drugsbehandeling, terwijl Stella op de wachtlijst staat voor orgaandonatie. Terwijl de band tussen hen sterker wordt, zoekt het koppel naar een manier om de afstand tussen hen te overbruggen en ontdekt ze de vele mogelijkheden.

Cast: Cole Sprouse, Haley Lu Richardsons, Moises Arias, Parminder Nagra
Regisseur: Justin Baldoni
Duur: 116 Minuten
Genre: Drama Romantiek

Te zien in: Pathé Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Godzilla II: King Of The Monsters 3D

Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut ‘Monarch’. De leden nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn grootste aartsvijand: de driekoppige koning Ghidorah.

Cast: Bradley Whitford, Millie Bobby Brown, Sally Hawkins, Vera Farmiga
Regisseur: Michael Dougherty
Duur: 132 Minuten
Genre: Actie Avontuur

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Pathe Maastricht, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Hotel Mumbai

Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel.

Cast: Anupam Kher, Armie Hammer, Dev Patel
Regisseur: Anthony Maras
Duur: 123 Minuten
Genre: Thriller

Te zien in: Pathe Maastricht

Huisdiergeheimen 2 3D (NL)

Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Cast: Fedja van Huêt, Frank Lammers, Georgina Verbaan, Jandino Asporaat, Peggy Vrijens
Regisseur: Chris Renaud
Duur: 86 Minuten
Genre: Animatie Familiefilm

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

John Wick 3: Parabellum

John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard.

Cast: Halle Berry, Ian McShane, Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Ruby Rose
Regisseur: Chad Stahelski
Duur: 131 Minuten
Genre: Actie Misdaad

Te zien in: VUE Kerkrade, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Long Shot

Fred Flarsky is een aan lager wal geraakte journalist. Om zijn depressie te overwinnen probeert hij het hart van zijn jeugdliefde, Charlotte Field, te winnen. Charlotte was ooit zijn oppas, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de machtigste vrouwen ter wereld.

Cast: Andy Serkis, Charlize Theron, June Diane Raphae, O'Shea Jackson Jr. , Seth Rogan
Regisseur: Jonathan Levine
Duur: 126 Minuten
Genre: Komedie

Te zien in: Euroscoop Maastricht, Pathé Maastricht, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, Gotcha Weert

Ma

Op een dag vraagt Maggie (Diana Silvers, Glass), een tiener die net in de stad is komen wonen, aan Sue Ann om wat drank voor haar en haar vrienden te kopen. Ze biedt de tieners de kans om bij haar thuis in de kelder te komen drinken. Maar ze heeft een paar strenge huisregels: Niet vloeken. Nooit naar boven gaan. En noem haar “Ma.” Na diverse feestjes blijkt de gastvrijheid van Ma in een obsessie te veranderen en wat volgt is een afgrijselijke nachtmerrie.

Cast: Luke Evans, Octavia Spencer
Regisseur: Tate Taylor
Duur: 99 Minuten
Genre: Thriller

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, Gotcha Weert

Manou op de meeuwenschool   

De kleine vogel Manou groeit op in een meeuwennest. Wanneer hij leert vliegen, ontdekt hij dat hij geen meeuw is zoals zijn vader en moeder, maar een zwaluw.

Als hij enkele andere zwaluwen ontmoet, leert Manou wie hij écht is. Zal het hem lukken om de twee zo verschillende vogelfamilies samen te brengen en hen daarmee als ware held te beschermen tegen het gevaar?

Cast: Nasrdin Dchar, Jelka van Houten, Leopold Witte, Cystine Carreon, Sander Gillis, Rogier Komproe, Yaron Mesika
Regisseur: Andrea Block
Duur: 89 Minuten
Genre: Familie

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, Euroscoop Maastricht, Lumière Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Men in Black: International 3D

'Men in Black International' volgt de agenten M en H, twee leden van een geheime, internationale organisatie. Ze hebben al jaren de wereld moeten behoeden voor bedreigingen van het uitschot van het heelal. Maar nu stuiten ze mogelijk op hun grootste, globale bedreiging ooit; er bevindt zich een mol binnen hun organisatie.

Regisseur: Chris Hemsworth, F. Gary Gray, Liam Neeson, Tessa Thompson
Duur:115 Minuten
Genre:Actie Komedie

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Pokémon Detective Pikachu 3D (NL)

In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu vertolkt Ryan Reynolds de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud. Fans wereldwijd kunnen Pikachu nu zien zoals ze hem nog nooit gezien hebben, als Detective Pikachu, een Pokémon als geen ander.

Cast: Justice Smith, Kathryn Newton, Ryan Reynolds
Regisseur: Rob Letterman
Duur: 106 Minuten
Genre: Live Action

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Rocketman

Taron Egerton is Sir Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het ongecensureerde verhaal over Sir Elton John in het begin van zijn muziekcarrière.

Cast: Bryce Dallas Howard, Jamie Bell, Richard Madden, Taron Egerton
Regisseur: Dexter Fletcher
Duur: 121 Minuten
Genre: Musical

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Singel 39 (NL)

Mo (39), kort voor Monique, heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Cast: Eva van de Wijdeven, Lies Visschedijk, Loes Haverkort, Waldemar Torenstra
Regisseur: Frank Krom
Duur: 90 Minuten
Genre: Drama Romantiek

Te zien in: VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver

The Hustle

'The Hustle' volgt twee vrouwelijke bedriegers die elkaar tegen het lijf lopen. Beide vrouwen zijn afkomstig uit totaal verschillende werelden, maar besluiten voor hun volgende klus de handen in elkaar te steken. Hun doelwit is een tech-miljardair van begin twintig.

Cast: Anne Hathaway, Rebel Wilson
Regisseur: Chris Addison
Duur: 94 Minuten
Genre: Komedie

Te zien in: VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo

Tolkien

Tolkien vertelt over de vormende jaren van de befaamde schrijver waarin hij vriendschap, moed en inspiratie vindt bij een groep mede- schrijvers en kunstenaars op school.

Samen doorstaan zij liefde en verliezen en wordt de broederschap sterker met de jaren, net als Tolkien’s onstuimige verkering met zijn geliefde Edith Bratt. Maar wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt, dreigt de broederschap uit elkaar te vallen.

Al deze ervaringen hebben Tolkien geïnspireerd om zijn befaamde verhalen over Midden Aarde te schrijven.

Cast: Nicholas Hoult, Lily Collins, Colm Meaney, Derek Jacobi, Anthony Boyle, Patrick Gibson, Tom Glynn-Carney
Regisseur: Dome Karukoski
Duur: 112 minuten
Genre: Drama

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Lumière Maastricht, Pathe Maastricht, Luxor Reuver, Gotcha Weert

Toy Story 4 3D (NL)

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toegevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Regisseur: Josh Cooley
Duur: 100 Minuten
Genre: Animatie Avontuur
Releasedatum: woensdag, 26 juni 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, Vue Kerkrade, DOK 6 Panningen, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, Luxor Reuver, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Wonder Park 3D (NL) 

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje, genaamd June, werkelijkheid wordt.

Cast: Murth Mossel, Stefanie ., Tim Douwsma
Regisseur: Dylan Brown
Duur: 85 Minuten
Genre: Animatie

Te zien in: DOK6 Panningen, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo

X-Men: Dark Phoenix 2D

Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht. Ze overleeft het incident ternauwernood. Terug op aarde maakt deze buitenaardse kracht haar niet alleen oneindig veel sterker, maar ook veel instabieler. Worstelend met deze entiteit in haar komen Jean’s nieuwe krachten tot uiting op een manier die ze niet kan begrijpen, noch controleren.

Cast: James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Sophie Turner
Regisseur: Simon Kinberg
Duur: 114 Minuten
Genre: Actie

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, Euroscoop Maastricht, Pathé Maastricht, DOK6 Panningen, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top