Skip to Content Skip to Index Page
Film
Film

Film

FILMOVERZICHT van alle films in de Limburgse bioscopen

Alita: Battle Angel 3D

Een afgeschreven vrouwelijke cyborg wordt gered door een dokter en krijgt een tweede leven. Van haar eerste leven herinnert ze zich niets, hoewel haar aanzienlijke vaardigheden in de martial arts een dodelijk beroep suggereren. Ze begint een nieuw bestaan als premiejager en stort zich op het opjagen van de gevaarlijkste criminelen.

Cast: Christopher Waltz, Jennifer Connelly, Keean Johnson, Mahershala Ali, Rosa Salazar
Regisseur: James Cameron
Duur: 122 Minuten
Genre: Actie

Te zien in: VUE Kerkrade, Pathe Maastricht, Foroxity Roermond, Gotcha Weert

Artic 

Als een man na een vliegtuigcrash als enige overlevende strandt op de Noordpool wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke kou en volledige afzondering. In de hoop zijn afgrijselijke omstandigheden te overleven besluit hij zijn geïmproviseerde kamp te verlaten en de levensgevaarlijke reis door onbekend terrein te maken…

Cast: Mads Mikkelsen
Regisseur: Joe Penna
Duur: 98 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)
Genre: Drama

Te zien in: VUE Kerkrade, Lumière Maastricht, Pathe Maastricht

A Star Is Born

Jack ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen.

Cast: Bradley Cooper, Dave Chappelle, Lady Gaga, Sam Elliott
Regisseur: Bradley Cooper
Duur: 136 Minuten
Genre: Drama

Te zien in: VUE Kerkrade, Euroscoop MaastrichtForoxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo

Beach Bum

Moondog (Matthew McConaughey) is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg) is het leven één groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer het merendeel van je dagen in het teken staan van drank, drugs en vrouwen. The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer Springbreakers en Gummo. Bijgestaan door een sterrencast, brengt Korine een liefdesverklaring aan stoner comedies en aan de schoonheid van het leven.

Cast: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Jimmy Buffett, Zac Efron, Martin Lawrence, Jonah Hill
Regisseur: Harmony Korine
Duur: 94 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)
Genre: Komedie

Te zien in: VUE Kerkrade, Pathe Maastricht

Bohemian Rhapsody

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt.

Cast: Aiden Gillen, Ben Hardy, Gwilym Lee, Joseph Mazzello, Lucy Boynton, Mike Myers, Rami Malek, Tom Hollander
Duur: 135 Minuten
Genre: Muziek

Te zien in: VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Brugklas - De Tijd Van Mijn Leven

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Cast: Britt Scholte, Niek Roozen, Sterre van Woudenberg, Vincent Visser
Regisseur: Raymond Grimbergen
Duur: 85 Minuten
Genre: Jeugd

Te zien in: VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Captain Marvel 3D

In de jaren 90 raakt de aarde verstrengeld in een oorlog tussen twee buitenaardse rassen, met name de Kree-Skrull-oorlog. Carol Danvers is een legerpilote die door middel van een ongeluk superkrachten verwerft en zich tot één van de meest krachtige superhelden in het universum ontpopt. Captain Marvel is geboren, maar slaagt zij erin de vijand te stoppen?

Cast: Brie Larson, Jude Law, Samuel L. Jackson
Regisseur: Anna Boden, Ryan Fleck
Duur: 128 Minuten
Genre: Actie Avontuur
Releasedatum: woensdag, 06 maart 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Cold Pursuit

In een luxueus skigebied in de Rocky Mountains, is de lokale politie niet veel actie gewend. Hier komt verandering in als de zoon van hardwerkende sneeuwruimer Nels Coxman , vermoord wordt door de flamboyante drugsbaron Viking. Gedreven door wraak en tot de tanden gewapend, gaat Nels de strijd aan met het gehele drugskartel en verandert hij van een eerlijke burger in een ijskoude burgerwacht.

Cast: Emmy Rossum, Laura Dern, Liam Neeson, Tom Bateman
Regisseur: Hans Petter Moland
Duur: 118 Minuten
Genre: Actie Thriller
Releasedatum: donderdag, 21 februari 2019

Te zien in: VUE Kerkrade, Pathe Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Corgi (NL)

Het verhaal volgt de avonturen van Rex, de meest geliefde hond van de Britse vorstin. Wanneer hij op een dag van zijn bazin gescheiden raakt, stuit hij op een vechtclub waar allerlei verschillende honden het tegen elkaar opnemen. Tijdens zijn zoektocht om de koningin terug te vinden, wordt Rex verliefd en ontdekt hij zijn ware aard.

Regisseur: Ben Stassen
Duur: 85 Minuten
Genre: Animatie

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

De Fabeltjeskrant: de Grote Dierenbos-spelen (NL)

Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. Volg de avonturen van Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever tijdens hun strijd in de Grote Dierenbos-spelen.

Cast: Armin van Buuren, Elsje Scherjon, Georgina Verbaan
Regisseur: Freek Quartier, Jens Möller
Duur: 76 Minuten
Genre: Animatie Familiefilm

Te zien in: VUE Kerkrade, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, Gotcha Weert

De Lego Film 2 3D (NL)

Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is.

Cast: Berget Lewis, Dylan Haegens, Georgina Verbaan, Holly Mae Brood
Regisseur: Mike Mitchell
Duur: 108 Minuten
Genre: Animatie

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Destroyer

Zestien jaar geleden ging politierechercheur Erin Bell (Nicole Kidman) undercover in een bende bankovervallers geleid door de gewelddadige Silas. Wanneer een van hun gewaagde overvallen fout gaat, wordt Erin ontmaskerd maar weet Silas te ontsnappen. Zestien jaar later is Silas terug met een uitgekiend plan om een van de grootste banken te overvallen, op de hielen gezeten door Erin.

Cast: Bradley Whitford, Nicole Kidman, Scoot McNairy, Sebastian Stan
Duur: 121 Minuten
Genre: Actie Misdaad
Releasedatum: donderdag, 14 maart 2019

Te zien in: VUE Kerkrade, Pathe Maastricht, Luxor Reuver

Diana Ross, her life, love and legacy 

Wie kent de legendarische hits van Diana “The Queen of Motown” Ross niet? Vanaf de jaren ’60 scoorde zij hit na hit zoals Aint No Mountain High Enough, Endless Love en Reach Out and Touch (Somebody’s Hand).

Vanaf 26 maart kunnen Diana Ross fans wereldwijd genieten van haar legendarische concert in Central Park (New York, 1983), dat nu speciaal ter ere van haar 75e “Diamond Diana” verjaardag op het witte doek wordt vertoond.

DIANA ROSS: Her Life, Love and Legacy is een geremasterde versie van “Diana Ross Live in Central Park” waarin zij 45 van haar mooiste songs ten gehore brengt. Deze exclusieve bioscooprelease, geregisseerd door Emmy Award winnaar Steve Binder, laat behalve het tweedaagse concert in Central Park, ook nooit eerder vertoonde beelden en interviews (Nederlands ondertiteld) met de familie Ross zien.

Het fameuze concert, bezocht door ongeveer 1 miljoen toeschouwers en beschouwd als een van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van de muziek- en entertainmentsector, werd halverwege getroffen door een hevige storm. Ondanks alles bleef Diana Ross onverschrokken doorzingen tot het concert noodgedwongen werd stil gelegd.
Ze beloofde haar publiek de volgende dag terug te komen en voltooide haar concert op legendarische wijze.

Cast: Diana Ross
Duur: 158 minuten
Genre: Muziek

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Dumbo 3D

Dumbo introduceert Holt Farrier, een voormalige circusster, die net terugkeert uit de oorlog. Circus-eigenaar Max Medici roept Holt op om te zorgen voor een pasgeboren olifant wiens oversized oren hem tot een lachertje maken in een nogal lastig circus. Maar wanneer Holt's kinderen ontdekken dat Dumbo kan vliegen, worden ze overtuigd door ondernemer V.A. Vandevere en een lucht acrobaat genaamd Colette Marchant om van deze bijzondere olifant een ster te maken.

Cast: Colin Farrell, Danny DeVito, Eva Green, Michael Keaton
Regisseur: Tim Burton
Duur: 112 Minuten
Genre: Live Action
Releasedatum: woensdag 27 maart 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Escape Room

In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke Escape Room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen.

Cast: Deborah Ann Woll, Logan Miller, Taylor Russell, Tyler Labine
Regisseur: Adam Robitel
Duur: 100 Minuten
Genre: Thriller
Releasedatum: donderdag, 28 februari 2019

Te zien in: VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Green Book

Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.
Cast: Viggo Mortensen, Mahershala Ali
Regisseur: Peter Farrelly
Duur: 130 minuten
Genre: drama

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Lumière Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo

Hoe Tem Je Een Draak 3 2D en 3D (NL)

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Cast: Patrick Martens, Terence Schreurs
Regisseur: Dean Deblois
Duur: 104 Minuten
Genre: Animatie Avontuur

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Instant Family

Het koppel Ellie en Pete wil een gezin stichten met behulp van adoptie. Ze voelen zich erg menslievend tot ze thuis met drie driftige kinderen zitten. Nu moeten ze proberen een manier te vinden om hun kinderen, die helemaal geen zin hebben om volwassen te worden, op te voeden.

Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne
Regisseur: Sean Anders
Duur: 118 Minuten
Genre: Komedie

Te zien in: VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, Gotcha Weert

Klara En De Gekke Koeien (NL)

Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur.

Cast: Daan van Rijssel, Donna Vrijhof
Regisseur: Lise I. Osvoll
Duur:66 Minuten
Genre:Animatie Familiefilm
Releasedatum:donderdag, 14 maart 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Lumiere Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Maya: De Honingspelen (NL)

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Cast: Coen en Sander, Ilse Warringa, Olcay Gulsen
Regisseur: Noel Cleary, Sergio Delfino
Duur: 84 Minuten
Genre: Animatie Familiefilm

Te zien in: VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Lumière Maastricht, Pathe Maastricht, Luxor Reuver, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Nick Jr. Voorjaarsbios

Zie de allernieuwste afleveringen van Blaze en de Monsterwielen, Paw Patrol en Shimmer & Shine op het witte doek!

Blaze en de Monsterwielen - Superbanden!
Blaze komt tijdens een race met lekke banden te staan. Gelukkig regelt Gabby een set nieuwe banden; Superbanden die zich kunnen aanpassen aan alle omstandigheden.

Shimmer & Shine - Regenboogredding & Dagdromen Komen Uit
Als Zeta weer problemen veroorzaakt in Zahramay Skies werken de geestjes samen met Rubi om het op te lossen.

Als de meiden Nadia tegenkomen laat ze hen zien hoe je droomstof maakt. Natuurlijk is daar Zeta die de boel flink op stelten zet.

Paw Patrol - Pups en het mysterie van de stuurloze sneeuwkat & Rocky redt zichzelf
Durfal Danny X heeft de afstandbediening van zijn drone extreem ver opgevoerd waardoor hij per ongeluk niet alleen zijn drone bestuurt.

Burgemeester Humdinger zorgt ervoor dat Rocky vast komt te zitten op een eiland zodat hij het strand van Avonturenbaai niet schoon kan maken.

Duur: 60 Minuten
Genre: Kinderfilm

Te zien in: Pathe Maastricht

On the Basis of Sex

On The Basis Of Sex is het waargebeurde en inspirerende verhaal over juriste Ruth Bader Ginsburg, die in een door mannen gedomineerde wereld haar weg naar het Amerikaans Hooggerechtshof heeft bevochten.

Cast: Armie Hammer, Felicity Jones
Regisseur: Mimi Leder
Duur: 120 Minuten
Genre: Drama Biografie
Releasedatum: donderdag, 07 maart 2019

Te zien in: VUE Kerkrade, Lumiere Maastricht, Pathe Maastricht, Foroxity Sittard-Geleen

The Front Runner 

De film volgt de opkomst en ondergang van deze senator, die de harten van jonge kiezers veroverde en de favoriet werd om bij de presidentsverkiezingen van 1988 de kandidaat te worden voor de Democraten.

Zijn campagne raakte echter in het slop toen zijn buitenechtelijke relatie met Donna Rice bekend werd.

Roddeljournalistiek en politieke journalistiek kwamen elkaar voor het eerst tegen, en Hart moest zich uiteindelijk terugtrekken. Deze gebeurtenissen zouden een grote en blijvende invloed hebben op de Amerikaanse politiek.

Cast: Hugh Jackman, J.K. Simmons, Vera Farmiga, Alfred Molina
Regisseur: Jason Reitman
Duur: 113 Minuten

Te zien in: VUE Kerkrade

The Hummingbird Project

De neven Vincent (Jesse Eisenberg) en Anton (Alexander Skarsgård) hebben een even bizar als geniaal plan om rijk te worden: een glasvezelkabel in een rechte lijn van Kansas naar New Jersey trekken. Het doel is om één milliseconde te winnen in de dataoverdracht waardoor hun klanten sneller zijn dan de concurrentie op de beurs en de miljoenen binnen zullen stromen. Voor het zover is moet Vincent een logistieke nachtmerrie op zien te lossen want de lijn moet dwars door bergketens, meren en privéland gaan lopen. De investeerders maken zich grote zorgen maar Vincent bluft keer op keer hun zorgen weg. Ondertussen heeft Anton nog niet helemaal uitgevogeld hoe hij de kabelverbinding snel genoeg kan krijgen. De druk om te slagen is immens en terwijl de tijd dringt worden ze op de hielen gezeten door hun voormalige baas Eva Torres (Salma Hayek). Een meedogenloze handelaar die er alles aan doet om het tweetal te slim af te zijn. Maar Vincent en Anton zijn vastbesloten om letterlijk dwars door Amerika te boren en hun krankzinnige plan ten koste van alles te voltooien.

Cast: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek
Regisseur: Kim Nguyen
Duur: 111 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)
Genre: Drama
Releasedatum: donderdag 21 maart 2019

Te zien in: VUE Kerkrade, Pathe Maastricht

The Mule

Eastwood speelt Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig die failliet is en hierdoor genoodzaakt is zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel. Hij doet het goed, zelfs zo goed dat zijn ladingen exponentieel toenemen en Earl een handlanger krijgt toegewezen. Hij is niet de enige die Earl in de gaten houdt; Earl staat ook op de radar van DEA-agent Colin Bates. Zelfs als zijn geldproblemen tot het verleden behoren, achtervolgen de fouten hem die hij in zijn verleden heeft gemaakt. Het is onzeker of hij zijn fouten op tijd kan rechtzetten, de autoriteiten en het drugskartel zitten hem op de hielen.

Cast: Bradley Cooper, Clint Eastwood, Laurence Fishburne
Regisseur: Clint Eastwood
Duur: 117 Minuten
Genre: Misdaad Drama
Releasedatum: donderdag, 07 maart 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen

Us

Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De sereniteit die heerste verandert al snel in een hoop spanning en chaos.

Cast: Anna Diop, Evan Alex, Lupita Nyong'o, Shahadi Wright Joseph, Winston Duke
Regisseur: Jordan Peele
Duur: 116 Minuten
Genre: Thriller
Releasedatum: donderdag 21 maart 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen

Verliefd op Cuba (NL)

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland.

Cast: Abbey Hoes, Barbara Sloesen, Jan Kooijman, Niek Roozen, Susan Visser
Regisseur: Johan Nijenhuis
Duur: 107 Minuten
Genre: Romantische Komedie

Te zien in: VUE Kerkrade, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Vice 

Ontdek het nog nooit eerder vertelde, waargebeurde verhaal van de bureaucratische insider Dick Cheney (Christian Bale) die stilletjes de machtigste man ter wereld werd als Vicepresident van George W. Bush. Van de makers van The Big Short

Het waargebeurde verhaal van Dick Cheney (Christian Bale), één van de belangrijkste Vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Vice vertelt het verhaal over hoe een bureaucratische insider uit Washington stilletjes de machtigste man ter wereld werd als Vicepresident van George W. Bush (Sam Rockwell). Berucht om zijn omstreden standpunten, gaf Cheney het land en de wereld opnieuw vorm op een manier die vandaag de dag nog steeds gevoeld wordt.

Te zien in: VUE Kerkrade, Lumiere Maastricht

What Men Want

Ali is spelersmakelaar die door haar mannelijke collega's steeds opzij wordt geschoven. Op een dag beschikt ze over het vermogen om de gedachten van mannen te lezen. Ze besluit dit in haar voordeel te gebruiken en poogt als eerste de volgende superster binnen het basketbalwereldje binnen te halen.

Cast: Aldis Hodge, Richard Roundtree, Taraji P. Henson
Regisseur: Adam Shankman
Duur: 117 Minuten
Genre: Komedie
Releasedatum: donderdag, 14 maart 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje

Noteer deze alvast in je agenda De beste tips van onze redactie

Back to Top