Skip to Content Skip to Index Page
Film
Film

Film

FILMOVERZICHT van alle films in de Limburgse bioscopen

After

Tessa is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie.

Cast: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair
Regisseur: Jenny Gage
Duur: 106 Minuten
Genre: Drama Romantiek
Releasedatum: donderdag, 18 april 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo

A Star Is Born (Encore)

Jack ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen.

Cast: Bradley Cooper, Dave Chappelle, Lady Gaga, Sam Elliott
Regisseur: Bradley Cooper
Duur: 136 Minuten
Genre: Drama

Te zien in: DOK6 Panningen

Avengers Endgame 3D

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

Duur: 181 Minuten
Genre: Actie Science Fiction
Releasedatum: woensdag, 24 april 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotha Weert

Baantjer - Het begin  

In de roerige jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam.

Samen met zijn nieuwe partner Montijn stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Cast: Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt, Robert de Hoog, Loes Luca, Ruben van der Meer, Horace Cohen, Lisa Smit
Regisseur: Arne Toonen
Duur: 113 Minuten
Voorpremiere: woensdag, 17 april
Releasedatum: donderdag, 18 april

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Bohemian Rhapsody

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt.

Cast: Aiden Gillen, Ben Hardy, Gwilym Lee, Joseph Mazzello, Lucy Boynton, Mike Myers, Rami Malek, Tom Hollander
Duur: 135 Minuten
Genre: Muziek

Te zien in: DOK6 Panningen

Brugklas - De Tijd Van Mijn Leven

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Cast: Britt Scholte, Niek Roozen, Sterre van Woudenberg, Vincent Visser
Regisseur: Raymond Grimbergen
Duur: 85 Minuten
Genre: Jeugd

Te zien in: Pathe Maastricht

Captain Marvel 3D

In de jaren 90 raakt de aarde verstrengeld in een oorlog tussen twee buitenaardse rassen, met name de Kree-Skrull-oorlog. Carol Danvers is een legerpilote die door middel van een ongeluk superkrachten verwerft en zich tot één van de meest krachtige superhelden in het universum ontpopt. Captain Marvel is geboren, maar slaagt zij erin de vijand te stoppen?

Cast: Brie Larson, Jude Law, Samuel L. Jackson
Regisseur: Anna Boden, Ryan Fleck
Duur: 128 Minuten
Genre: Actie Avontuur

Te zien in: VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo

Cats: op zoek naar Kattopia (NL)

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur! Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat.

Cast: Erik van der Horst, Matheu Hinzen, Peggy Vrijens
Regisseur: Gary Wang
Duur: 87 Minuten
Genre: Animatie Familiefilm
Voorpremiere: woensdag, 17 april 2019
Releasedatum: donderdag, 18 april 2019

Te zien in: VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, Gotcha Weert

Circus Noel: De Film (NL)

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen.

Regisseur: Dennis Bots
Duur: 90 Minuten
Genre: Familiefilm Komedie
Releasedatum: woensdag, 17 april 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Lumiere Maastricht, Pathe Maastricht, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Corgi (NL)

Het verhaal volgt de avonturen van Rex, de meest geliefde hond van de Britse vorstin. Wanneer hij op een dag van zijn bazin gescheiden raakt, stuit hij op een vechtclub waar allerlei verschillende honden het tegen elkaar opnemen. Tijdens zijn zoektocht om de koningin terug te vinden, wordt Rex verliefd en ontdekt hij zijn ware aard.

Regisseur: Ben Stassen
Duur: 85 Minuten
Genre: Animatie

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

De Lego Film 2 3D (NL)

Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is.

Cast: Berget Lewis, Dylan Haegens, Georgina Verbaan, Holly Mae Brood
Regisseur: Mike Mitchell
Duur: 108 Minuten
Genre: Animatie

Te zien in: Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen

Dumbo 3D

Dumbo introduceert Holt Farrier, een voormalige circusster, die net terugkeert uit de oorlog. Circus-eigenaar Max Medici roept Holt op om te zorgen voor een pasgeboren olifant wiens oversized oren hem tot een lachertje maken in een nogal lastig circus. Maar wanneer Holt's kinderen ontdekken dat Dumbo kan vliegen, worden ze overtuigd door ondernemer V.A. Vandevere en een lucht acrobaat genaamd Colette Marchant om van deze bijzondere olifant een ster te maken.

Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.

Cast: Colin Farrell, Danny DeVito, Eva Green, Michael Keaton
Regisseur: Tim Burton
Duur: 112 Minuten
Genre: Live Action

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Fighting with My Family

Fighting with My Family geproduceerd door o.a. Dwayne Johnson, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige.

Paige komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen. Wanneer zij en haar broer Zak de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Maar alleen Paige en niet haar broer wordt uitgekozen om verder te gaan met het zware trainingsprogramma. Ze moet deze harde wereld in haar eentje trotseren en zelf ontdekken wat haar bijzonder maakt en haar een ster kan maken. Met Dwayne Johnson als zichzelf, geregisseerd door Stephen Merchant (The Office, Cemetery Junction).

Cast: Florence Pugh, Dwayne Johnson, Lena Headey, Nick Frost, Vince Vaughn, Jack Lowden
Regisseur: Stephen Merchant
Duur: 109 minuten
Genre: Drama

Te zien in: VUE Kerkrade, Pathe Maastricht, Gotcha Weert

Geheim Agent Marnie (NL)

Mollige oranje huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv, een droomleven, zelfs voor een kat. Haar lieve baasje Rosalinde behandelt haar als haar kind en Marnie wordt tot op het bot verwend! Marnie heeft één grote droom: een geheim agent te worden! Als Rosalinde’s broer Paul in huis komt en zegt een belangrijke onderzoekszaak voor haar te hebben is Marnie dan ook gelijk enthousiast. Maar Paul blijkt heeft andere snode plannen en Marnie wordt ontvoerd naar een plek ver van huis! Zij weet niet waar ze is en is ten einde raad…Maar gelukkig ontmoet Marnie de neurotische haan Egbert, laffe hond Elvis en de dromerige ezel Anthony. En pas dán gaat het grootste avontuur van haar leven echt beginnen…. Geheim Agent Marnie is een avontuurlijk, hartverwarmend en grappig verhaal en wordt ondersteund door fijne, diepgaande humor, die ook iets biedt aan volwassenen. Als een leuk-spannend bioscoopavontuur is Geheim Agent Marnie een film die plezier voor het hele gezin.

Cast: Dennis Willekens, Janouk Kelderman, Lucas Dietens
Regisseur: Christoph Lauenstein
Duur: 93 Minuten
Genre: Animatie Familiefilm
Voorpremiere: zaterdag 20 en maandag 22 april 2019
Releasedatum: donderdag, 25 april 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Gloria Bell

De 50-jarige vrijgevochten en gescheiden Gloria is supertrots op haar inmiddels volwassen kinderen en brengt haar
dagen door in een rechttoe rechtaanbaan op een saai kantoor.

Hoewel ze eenzaam is, haalt ze het beste uit haar situatie en vult ze haar nachten op speciale feesten voor alleenstaande volwassenen in Los Angeles, steeds op zoek naar liefde.

Haar fragiele geluk verandert wanneer ze Arnold ontmoet en ze zich helemaal geeft in hun intense relatie. Deze
nieuwe liefde geeft niet alleen vreugde, maar ook verwarring met betrekking tot relaties, identiteit en haar familie.

Cast: Julianne Moore, John Turturro, Jeanne Tripplehorn
Regisseur: Sebastián Lelio
Duur: 105 minuten
Genre: Drama, Komedie

Te zien in: Lumiere Maastricht, Luxor Reuver

Green Book

Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.
Cast: Viggo Mortensen, Mahershala Ali
Regisseur: Peter Farrelly
Duur: 130 minuten
Genre: Drama

Te zien in: Lumière Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, Gotcha Weert

Heinz  

Heinz woont al sinds jaar en dag ongevraagd in bij zijn vriend Frits en de briljante uitvinder Professor Aap. Op een dag vraagt zijn vaste verkering Dolly hem op hun zoontje Kleine Bever te passen. Dat gaat maar even goed. Dan krijgt Heinz dikke mot met Frits en Aap. Zonder pardon wordt hij, met kleine oogappel en al, buiten de deur gezet. De volgende ochtend wordt Heinz wakker in een vreemd bed. In het Amsterdamse Sprookjesbos. En Kleine Bever is spoorloos verdwenen! Heinz heeft geen idee wat hem is overkomen. Maar iedereen die hij tegenkomt, lijkt zich hém maar al te goed te herinneren. En heeft de grootst mogelijke problemen met hem. Al snel wordt hij achter de vodden gezeten door boze boskabouters en razende postzegelverzamelaars. Heinz is de wanhoop nabij. Waar is Kleine Bever?!
Cast: Ruben van der Meer, Ilse Warringa, Tygo Gernandt, Wim T. Schippers, Bruno Vandenbroeke
Regisseur: Piet Kroon
Duur: 76 minuten

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, Euroscoop Maastricht

Hellboy

Hellboy krijgt een missie toegewezen in Londen waar de oude geest van een kwade heks uit de dood is herrezen. Hij moet Nimue, de consorten van Merlin en de Blood Queen zien te verslaan. Hun strijd zal echter leiden tot het einde van de wereld. Een lot dat Hellboy wanhopig probeert af te wenden.

Cast: David Harbour, Ian McShane, Milla Jovovich
Regisseur: Neil Marshall
Duur: 121 Minuten
Genre: Actie

Te zien in: VUE Kerkrade, Pathe Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Hoe Tem Je Een Draak 3 2D en 3D (NL)

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Cast: Patrick Martens, Terence Schreurs
Regisseur: Dean Deblois
Duur: 104 Minuten
Genre: Animatie Avontuur

Te zien in: Foroxity Sittard-Geleen

Klara En De Gekke Koeien (NL)

Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur.

Cast: Daan van Rijssel, Donna Vrijhof
Regisseur: Lise I. Osvoll
Duur: 66 Minuten
Genre: Animatie Familiefilm

Te zien in: Foroxity Sittard-Geleen

Kleuterbios: Masha En De Beer 2 (NL)

In Masha en de Beer 2 beleven Masha (Een ondeugend meisje dat niet stil kan zitten) en de vriendelijke Beer enkele leuke, grappige en vermakelijke nieuwe avonturen op het grote doek. Ook haar andere vriendjes Panda, Pinguïn, Rosie het varken en Tijger zijn weer van de partij. Van logeerpartijtjes tot een potje ijshockey en van apenstreken tot zeemeerminnen, met Masha en de Beer is het altijd een dolle boel!

Cast: Boris Kutnevich, Echica Florijn, Elaine Hakkaart
Regisseur: Oleg Kuzovkov
Duur: 70 Minuten
Genre: Animatie Familiefilm

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Little

In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders ineens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener, vlak voor ze een belangrijke presentatie moet geven.

Cast: Issa Rae, Marsai Martin, Regina Hall
Regisseur: Tina Gordon
Duur: 109 Minuten
Genre: Komedie

Te zien in: VUE Kerkrade, Pathe Maastricht, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen

Missing Link 3D (NL)

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt.

Cast: Birgit Schuurman, Charly Luske, Matteo Simoni
Regisseur: Chris Butler
Duur: 94 Minuten
Genre: Animatie Avontuur

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Lumiere Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Pet Sematary

Dokter Louis Creed is net samen met zijn vrouw Rachel en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Dan ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis. Dan slaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen.

Cast: Amy Seimetz, Jason Clarke, John Lithgow
Regisseur: Dennis Widmyer, Kevin Kölsch
Duur: 101 Minuten
Genre: Horror

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Shazam! 3D

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door één woord te roepen: Shazam! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam.

Cast: Mark Strong, Ron Cephas Jones, Zachary Levi
Regisseur: David F. Sandberg
Duur: 132 Minuten
Genre: Actie Avontuur

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

The Curse of La Llorona

Een sociaal werkster poogt in 1973 in Los Angeles haar twee kinderen op te voeden. Na verloop van tijd bemerkt ze verontrustende overeenkomsten tussen een zaak waaraan ze werkt en bovennatuurlijke verschijnselen die haar familie teisteren. Ze begint een onderzoek naar het verhaal van een Mexicaanse folklore figuur die bekendstaat als 'La Llorona'.

Cast: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz
Regisseur: Michael Chaves
Duur: 94 Minuten
Genre: Horror
Releasedatum: donderdag, 18 april 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, Gotcha Weert

They Shall Not Grow Old

Tussen 1914 en 1918 veranderde een wereldwijd conflict de geschiedenis. Maar in werkelijkheid was het geen zwart-witte wereld zonder geluid. Ga terug in de tijd en beleef die periode met de mensen die erbij waren. They Shall Not Grow Old is een grensverleggende documentaire naar aanleiding van de honderdjarige herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog.

Regisseur: Peter Jackson
Duur: 100 Minuten
Genre: Documentaire

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Lumiere Maastricht, Pathe Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Us

Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De sereniteit die heerste verandert al snel in een hoop spanning en chaos.

Cast: Anna Diop, Evan Alex, Lupita Nyong'o, Shahadi Wright Joseph, Winston Duke
Regisseur: Jordan Peele
Duur: 116 Minuten
Genre: Thriller

Te zien in: VUE Kerkrade, Pathe Maastricht, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen

Verliefd op Cuba (NL)

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland.

Cast: Abbey Hoes, Barbara Sloesen, Jan Kooijman, Niek Roozen, Susan Visser
Regisseur: Johan Nijenhuis
Duur: 107 Minuten
Genre: Romantische Komedie

Te zien in: Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen

What Men Want

Ali is spelersmakelaar die door haar mannelijke collega's steeds opzij wordt geschoven. Op een dag beschikt ze over het vermogen om de gedachten van mannen te lezen. Ze besluit dit in haar voordeel te gebruiken en poogt als eerste de volgende superster binnen het basketbalwereldje binnen te halen.

Cast: Aldis Hodge, Richard Roundtree, Taraji P. Henson
Regisseur: Adam Shankman
Duur: 117 Minuten
Genre: Komedie

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, Gotcha Weert

Wonder Park 3D (NL) 

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje, genaamd June, werkelijkheid wordt.

Cast: Murth Mossel, Stefanie ., Tim Douwsma
Regisseur: Dylan Brown
Duur: 85 Minuten
Genre: Animatie
Releasedatum: woensdag, 17 april 2019

Te zien in: Quatro Cinema Heerlen, VUE Kerkrade, Euroscoop Maastricht, Pathe Maastricht, DOK6 Panningen, Luxor Reuver, Foroxity Roermond, Foroxity Sittard-Geleen, City Cinema Venlo, Gotcha Weert

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top