Skip to Content Skip to Index Page
Help
Help

Help

Help

Hoe plaats ik een uitje?
Rechts bovenin de pagina staat een groene button genaamd: uitje aanmelden. Log hier in met je eigen account. Als je nog geen account hebt dan kun je op deze pagina ook een account aanmaken. 

Waarom een account aanmaken?
Je hebt een eigen account nodig als je gratis uitjes wilt plaatsen op deze website. Dit account zorgt ervoor dat je zo gemakkelijk mogelijk uitjes kunt blijven plaatsen. Vanuit deze omgeving kun je de uitjes beheren en aanpassen. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een tweetal systemen (bulk en API) om grote aantallen uitjes toe te voegen.

Hoe wijzig ik een uitje?
Dit kun je doen in je eigen accountomgeving. Je kunt hier kiezen uit het aanpassen van actuele uitjes of gearchiveerde uitjes. Gearchiveerde uitjes zijn verlopen en kun je eventueel dupliceren
Voer de wijzigingen door en klik onderin op de button 'voorbeeld' zodat je het resultaat kunt zien. Is het niet goed dan klik onderin op de button 'wijzigen' en voer je je wijzigen door.
Is het voorbeeld goed. Klik dan op de button 'plaatsen'.

Hoe verwijder ik een uitje?
Helaas is het niet mogelijk een uitje te verwijderen.
Wel kun je in geval van een geannuleerd of uitverkocht uitje dit melden in de Titel.
Bijvoorbeeld: Garagesale (GEANNULEERD) of Theatervoorstelling (UITVERKOCHT).
Dit kun je zelf doen door je actueel uitje te kiezen en dan op het 'bewerken' icoontje rechts van de tekst aan te klikken. 

Op deze manier kunnen onze sitebezoekers nog altijd je uitje terugvinden maar wel met actuele informatie.

Komt mijn uitje gegarandeerd in de nieuwsbrief, de VIA en op Facebook?
Het is niet mogelijk om garantie te geven voor een plaatsing op een van onze andere kanalen. De redactie selecteert wekelijks verschillende uitjes.

Hoe komt mijn uitje beter onder de aandacht?
Er zijn verschillende manieren om je uitje beter onder de aandacht te brengen. Zo liggen er verschillende mogelijkheden op het gebied van sponsored content en advertenties. Klik hier om doorverwezen te worden naar de adverteren pagina.

Accountomgeving
Onderstaand een korte uitleg van alle kopjes in jouw accountomgeving.

Mijn UitTipsLimburg
Op deze pagina staan al je gegevens met o.a. je NAW-gegevens en je e-mailadres en wachtwoord. Op deze pagina kun je deze gegevens aanpassen door op de knop ‘wijzigen’ te klikken of via het menu in de linker kolom van de pagina.

Wijzig gegevens (accountomgeving)
Op deze pagina kun je al je persoonlijke gegevens aanpassen via de 'wijzigen' button.

Wijzig inloggegevens (accountomgeving)
Op deze pagina kun je je emailadres en je wachtwoord aanpassen.

Actuele Uitjes (accountomgeving)
Hier staan al je uitjes die op dit moment op UitTipsLimburg te zien zijn.

Gearchiveerde Uitjes (accountomgeving)
Op deze pagina staan alle uitjes die verlopen zijn.
Mocht je dit uitje nog een keer willen publiceren maar dan met een andere datum of met een iets andere tekst dan hoef je alleen maar op het icoontje 'dupliceren' (2e icoontje rechts van de tekst) te klikken.
Het oude uitje wordt dan in een nieuw pagina gezet en je kunt je aanpassingen (bijvoorbeeld een nieuwe datum) doorvoeren.
Daarna kun je je uitje bekijken en op 'uitje plaatsen' klikken of als je nog iets wil wijzigen op 'uitje wijzigen' klikken.

API (accountomgeving)
Deze functie is voor gebruikers die grote hoeveelheden uitjes plaatsen en is niet geschikt voor het plaatsen van incidentele uitjes. De technisch verantwoordelijke van je website weet mogelijk raad met deze methode. Voor eventuele vragen betreft dit systeem kun je bij ons team terecht. Zie de ‘contact’ button helemaal bovenin het scherm.

Bulk Importer (accountomgeving)
De Bulk Importer is technisch minder complex dan de API. Met deze manier van uploaden kun je ook grote hoeveelheden uitjes in één keer plaatsen. In een Excel-bestand vul je de uitjes een voor een toe. Met deze methode bespaart je tijd als je meerdere uitjes tegelijk wilt plaatsen.

Uitje aanmelden (accountomgeving)
Het aanmelden van een uitje is geheel gratis en heel makkelijk.
Vul alle velden in en klik op uitje aanmelden. Mocht je iets vergeten zijn dan wordt dit automatisch helemaal onderaan de pagina vermeld.  Vakken die niet of niet correct zijn ingevuld zullen een rood kader krijgen. Vul deze alsnog in en klik weer op uitje aanmelden. Je krijgt nu een voorbeeld te zien van je uitje. Scroll naar de onderkant van de pagina om te wijzigen of accepteren.

Als het voorbeeld naar wens is kun je klikken op ‘uitje plaatsen’.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...