Skip to Content Skip to Index Page

Help

Inhoudsopgave

Waarom een UitTipsLimburg-account?

Je hebt een eigen account nodig als je gratis uitjes wilt plaatsen op deze website. Dit account zorgt ervoor dat je zo gemakkelijk mogelijk uitjes kunt blijven plaatsen. Vanuit deze omgeving kun je de uitjes beheren en aanpassen.  Tevens staan in jouw UitTipsLimburg-account al je gegevens met o.a. je NAW-gegevens en je e-mailadres en wachtwoord. Binnen je account kun je gemakkelijk al je gegevens aanpassen. Vergeet bij een aanpassing niet op de knop 'wijzigen' te klikken. 

Hoe wijzig ik een uitje?

Dit kun je doen in je eigen accountomgeving. Je kunt hier kiezen uit het aanpassen van actuele uitjes of gearchiveerde uitjes. Gearchiveerde uitjes zijn verlopen en kun je eventueel opnieuw plaatsen.
Voer de wijzigingen door en klik onderin op de button 'voorbeeld' zodat je het resultaat kunt zien. Is het niet goed dan klik onderin op de button 'wijzigen' en voer je je wijzigen door.
Is het voorbeeld goed. Klik dan op de button 'plaatsen'.

Komt mijn uitje gegarandeerd in de krant?

De redactie van UitTipsLimburg selecteert wekelijks de uitjes die in de 'uitpagina' in de VIA verschijnen. Door uitjes willekeurig te kiezen proberen we zoveel mogelijk aanbieders van uitjes de kans te geven om op deze pagina te staan. Het is helaas niet mogelijk om garantie te geven voor een plaatsing in de VIA. Uiteraard heb je wel de garantie dat het uitje gratis wordt getoond aan alle bezoekers op de website www.uittipslimburg.nl

In welke krant komt mijn uitje?

Vanaf het laatste kwartaal van 2019 wordt de uitagenda niet meer in De Limburger geplaatst maar in de VIA. De VIA wordt iedere woensdag meebezorgd met De Limburger en is tevens gratis online te bekijken via: https://www.limburger.nl/via. Iedere week worden uitjes willekeurig per regio in de 'uitpagina' van UitTipsLimburg geplaatst. Helaas is het niet mogelijk om garantie te geven voor een plaatsing van deze uitpagina. 

Wat is een gearchiveerd uitje?

Op deze pagina staan alle uitjes die inmiddels al zijn geweest en dus de datum van is verstreken. Door te uitjes te archiveren in plaats van te verwijderen geven we onze gebruikers de kans om in de toekomst het uitje opnieuw te plaatsen. 
Mocht je dit uitje nog een keer willen publiceren maar dan met een andere datum of met een iets andere tekst dan hoef je alleen maar op het icoontje 'dupliceren' (2e icoontje rechts van de tekst) te klikken.
Van het oude uitje wordt een nieuw uitje gemaakt. Je kunt vervolgens bij 'actuele uitjes' eventuele wijzigingen doorvoeren zoals een nieuwe datum. 

Wat is een API?

Deze functie is voor gebruikers die grote hoeveelheden uitjes plaatsen en is niet geschikt voor het plaatsen van incidentele uitjes. De technisch verantwoordelijke van uw website weet mogelijk raad met deze methode. Voor eventuele vragen betreft dit systeem kun je bij ons team terecht. Zie de ‘contact’ button helemaal bovenin het scherm.

Wat is een Bulk Importer?

De Bulk Importer is technisch minder complex dan de API. Met deze manier van uploaden kun je ook grote hoeveelheden uitjes in één keer plaatsen. In een Excel-bestand vul je de uitjes een voor een toe. Deze methode bespaart je mogelijk tijd als je meerdere uitjes tegelijk wilt plaatsen. 

Hoe plaats ik een uitje?

Het aanmelden van een uitje is geheel gratis en heel makkelijk. Klik bovenin op onze website op de groene knop 'uitje aanmelden. Vervolgens kunt u een account aanmaken of inloggen met een bestand account. 
Vul alle velden in en klik onderin op de groene knop 'voorbeeld bekijken'. Je hebt nu de kans op het uitje nogmaals grondig door te kijken. Mocht je iets vergeten zijn dan wordt dit automatisch helemaal onderaan de pagina vermeld.  Vakken die niet of niet correct zijn ingevuld zullen een rood kader krijgen. Vul deze alsnog in en klik weer op uitje aanmelden. Als het uitje naar wens is kun je klikken op uitje plaatsen. 

Hoe komt mijn uitje maximaal onder de aandacht?

Naast een gratis plaatsing in onze uitagenda en de kans op een plaatsing in de VIA, zijn er nog extra mogelijkheden om ervoor te zorgen dat een zo groot mogelijk publiek jouw uitje krijgt te zien. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van adverteren variërend in prijs. Voor vragen en/of een overzicht van alle mogelijkheden kun je terecht bij Jean Horrichs. Stuur een mail naar [email protected] of bel +31 (0)6 21 84 93 92.

Hoe verwijder ik een uitje?

Helaas is het niet mogelijk een uitje te verwijderen.
Wel kun je in geval van een geannuleerd of uitverkocht uitje dit melden in de Titel.
Bijvoorbeeld: Garagesale (GEANNULEERD) of Theatervoorstelling (UITVERKOCHT).
Dit kun je zelf doen door een actueel uitje te kiezen en dan op het 'bewerken' icoontje rechts van de tekst aan te klikken. 

Op deze manier kunnen onze sitebezoekers nog altijd je uitje terugvinden maar wel met actuele informatie.

Wat is de UitTipsLimburg-krant?

Drie keer per jaar brengt Mediahuis Limburg onder de naam UitTipsLimburg een krant uit die van top tot teen gericht is op recreëren in Limburg. De UitTipsLimburg-krant kun je gratis ophalen bij alle VVV-kantoren, VVV-servicepunten en meer dan 720 afgiftepunten in heel Limburg. Denk hierbij nog aan onder andere campings, vakantieparken, gemeentehuizen, hotels, tuincentra en supermarkten. Klik hier voor een voorbeeld van de UitTipsLimburg-krant. 

Geïnteresseerd in een plekje in de UitTipsLimburg-krant? Stuur een mail naar [email protected] of bel +31 (0)6 21 84 93 92.

Mijn uitje vindt online plaats, wat nu?

Af en toe komt het voor dat een uitje niet fysiek plaatsvindt, maar digitaal. Aangezien het aanmeldformulier van UitTipsLimburg werkt op basis van fysieke uitjes met een adres is het niet mogelijk om GEEN adres in te vullen bij het plaatsen van het uitje. Bij een uitje die online plaatsvindt en dus geen fysiek adres heeft stellen we het volgende voor: 

  1. Geef in de titel duidelijk aan dat het om een online uitje betreft. Bijvoorbeeld: Online lezing over honden. 
  2. Geef in de omschrijving van het uitje nogmaals duidelijk aan dat het een online uitje betreft. Het doorverwijzen naar de website waar het uitje plaatsvindt is uiteraard toegestaan. 
  3. Aangezien het toevoegen van een adres vereist is raden we je aan het adres van je organisatie toe te voegen. Heb je geen fysiek adres? Dan kun je ook ons eigen adres toevoegen: Mercator 3, 6135 KW Sittard. 

Back to Top
Laden...