Skip to Content Skip to Index Page
Wereldpaviljoen

Wereldpaviljoen

Veilig op vakantie met het hele gezin? Het kan! Dichtbij en toch ver weg. Het Wereldpaviljoen in Steyl is met ingang van 1 juli weer volledig open. Dat betekent elke woensdag en zondag van 13.00-17.00 uur geopend voor het publiek, ongeacht het aantal bezoekers. Het kan weer nu het kabinet versoepelingen heeft aangekondigd rondom de bestrijding van het Corona-virus. Het nieuwe motto van het Wereldpaviljoen is: Vakantie in eigen land. Dichtbij en toch ver weg!

Het Wereldpaviljoen, een culturele attractie voor het hele gezin, mag weer een onbeperkt aantal bezoekers toelaten. Bovendien hoeven de recreatieve bezoekers voor de woensdag- en zondagmiddag niet meer te reserveren. Uiteraard wordt binnen het Wereldpaviljoen wel de 1,5 meter regel gehandhaafd en zijn er hygiënische voorzorgmaatregelen genomen.

Per 1 juli worden er ook weer kinderfeestjes in het Wereldpaviljoen georganiseerd. Verder is het weer mogelijk om met groepen het Wereldpaviljoen te bezoeken. Voor kinderfeestjes en arrangementen is reserveren wel wenselijk.

Nieuw in het Wereldpaviljoen is de tweetalige audio-tour die via een QR-code op de smartphone te volgen is. Bovendien wordt in het Ghana-paviljoen doorlopend een nieuwe filmimpressie over dit Afrikaanse land vertoond.

Toegangsprijs kinderen (4-14 jr.) €3,50
volwassenen €6,50

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...