Skip to Content Skip to Index Page
Bosknutselen in de herfstvakantie

Bosknutselen in de herfstvakantie

In de herfst liggen in het BloteVoetenParkbos de mooiste knutselspullen voor het oprapen! Dennenappels, eikels en herfstbladeren in de mooiste kleuren. Daarom staat het BloteVoetenPark de gehele herfstvakantie in het teken van knutselen met de mooiste schatten uit het bos!

Dit ga je doen
Allereerst loop je de blotevoetenwandeling door het BloteVoetenPark bos. Tijdens de wandeling verzamel je jouw knutselspullen (tip: neem een zak of mand mee waar je jouw verzamelde blaadjes, eikels, dennenappels, etc. in kunt doen). Als je terug komt van de wandeling staan er diverse knutseltafels klaar. Hier vind je diverse materialen en leuke knutsel ideeën. Van moeilijk, tot heel eenvoudig, zodat zelfs de allerkleinsten een mooi herfstkunstwerk kunnen maken. Als afsluiting geniet je van een versgebakken pannenkoek naturel.

Reserveer nu
In verband met de Coronamaatregelen vragen wij je hier een online ticket te reserveren, zodat we het aantal bezoekers kunnen spreiden. Vervolgens geef je bij de kassa aan dat je wilt deelnemen aan het bosknutselen. Hiervoor betaal je € 6,50 per persoon extra aan de kassa (voor het knutselen en een pannenkoek naturel).

Gedurende de herfstvakantie (10 t/m 25 oktober) is het BloteVoetenPark iedere dag open van 10:00 tot 18:00 uur. Let op: op woensdag 21 oktober is het helaas niet mogelijk om te knutselen in verband met de andere activiteiten die dag.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...