Skip to Content Skip to Index Page
Museum in het donker!

Museum in het donker!

In de herfstvakantie en tijdens Halloween heeft Museum Peel en Maas een speciale activiteit voor gezinnen met kinderen. Gebruikmakend van een zaklamp zoek je in het museum naar antwoorden op vijftien vragen om het raadsel op te lossen.

Het is voor het eerst mogelijk om een bezoekje te brengen aan het museum als de lampen uit zijn en de zon onder is. Je krijgt een zaklamp, of brengt er zelf een mee. Het museum is speciaal aangekleed in herfst- en Halloween sferen. Maar pas goed op waar je loopt; het betreden van een donker museum is op eigen risico!

Voor deze activiteit werkt het museum samen met de Bibliotheek Peel en Maas. Zo krijg je op vertoon van je biebpas een presentje. Ook is er kleine boekententoonstelling met spannende Halloween boeken die je in kunt zien. Uiteraard met genoeg desinfectie voorhanden.

De activiteit vindt plaats op maandag 19 oktober in de middag tussen 14.00-16.00 uur. Op donderdag 22 oktober, vrijdag 23 oktober en tijdens Halloween op zaterdag 31 oktober kunnen bezoekers 's avonds gaan speuren tussen 18.30-20.30 uur.

In verband met de coronamaatregelen is van tevoren aanmelden verplicht. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@museumpeelenmaas.nl. Vermeld je naam, e-mailadres en de dag en het tijdstip dat je langs wilt komen.

Voor de rest geldt: maximaal een gezin per ruimte, geef elkaar de ruimte en voor ouders geldt: draag een mondmasker en desinfecteer je handen. Er mogen maximaal vijftien mensen tegelijk in het museum rondlopen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...