Skip to Content Skip to Index Page
Voorleesactiviteit Bibliotheek Maas en Peel

Voorleesactiviteit Bibliotheek Maas en Peel

De BieBie-bakfiets komt naar je toe!

De bibliotheek heeft weer iets leuks voor iedereen die van verhalen houdt!
Met de BieBie-bakfiets vól met leuke, spannende en grappige boeken, met zachte kussens voor tere billen en een echte tipi-voorlees-tent fietsen we naar verschillende plekken in de gemeenten Beesel en Peel en Maas. Daar zetten we de tipi-voorlees-tent op, leggen we de kussens voor je neer, pakken we de boeken uit de bakfiets en kan het voorlezen beginnen! Voor kleine en grotere mensen met oren naar mooie verhalen: voor jou dus!

Waar en wanneer?
Zaterdag 1 augustus van 10.00 tot 11.30 uur aan de Beeselse kant van het veer en dinsdag 4 augustus van 15.30 tot 17.00 uur in kasteel Keverberg in Kessel tijdens de ridder- en draken weken.
Wanneer de andere dagen, tijden en locaties bekend zijn, lees je dat op onze Facebookpagina (Maas en Peel voorleesgemeenten 2020).
Als het regent, blijven de boeken, de kussens, de BieBie-bakfiets en de tip-voorlees-tent thuis. Zo wordt er niemand nat en vermijden we dat we te dicht op elkaar zitten.

Voorleesgemeenten 2020
De bibliotheek Maas en Peel is door de centrale bibliotheken uitgeroepen als ‘voorleesgemeenten 2020’! Dat betekent dat we een heel jaar extra aandacht besteden aan voorlezen. BieBie, de leesgrage olifant helpt ons daarbij. We komen met spannende boeken naar je toe!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...