Skip to Content Skip to Index Page
Boekstartdag

Boekstartdag


Luisteren spreekt voor zich bij voorlezen, maar kijken??? Ja dat kan, want deze voorleesworkshop wordt ondersteund met gebaren.
Waarom lezen ondersteunen met gebaren? Gebaren maken verhaaltjes en liedjes nog leuker voor jonge kinderen. Kinderen horen niet alleen taal maar kunnen ook iets zien en dat maakt het verhaal nog spannender, levendiger en grappiger. Daarnaast kunnen gebaren een positieve bijdrage leveren aan de spraak-taalontwikkeling en de sociaal emotionele ontwikkeling van een peuters. Hierover vertelt Esther jullie graag meer!

Esther Sluijsmans, logopediste, babycoach en babygebarendocent van ‘Babycoaching Esther’ verzorgt deze workshop voor jonge peuters.
Ik voel een voet

Tijdens de workshop wordt er voorgelezen uit 'Ik voel een voet'. Schildpad, Vleermuis, Octopus, Vogel en Bok slapen in een hangmat. Wanneer Schildpad iets hoort, gaan de dieren op onderzoek uit. Wil je weten hoe dit afloopt? Kom naar de Boekstart activiteit voorlezen met gebaren.

Kijk voor meer informatie over babygebaren op www.Babycoaching-Esther.nl, www.facebook.com/babycoachingesther of www.instagram.com/babycoachingesther

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...