Skip to Content Skip to Index Page
JEUGD Workshop ambachtelijke broden en kruidenboters

JEUGD Workshop ambachtelijke broden en kruidenboters

In deze workshop, speciaal voor de jeugdige chefs, van chef Marente van der Valk leer je hoe je diverse broden & zelfgemaakte kruidenboters kan maken; we maken witbrood, de beginselen van zuurdesem, meergranen- en rozijnenbrood en maken onze eigen kruiden & wilde bloemenboter voor erbij!

Alle ingrediënten zijn bij de prijs inbegrepen en we zullen genoeg maken zodat iedereen wat mee naar huis kan nemen naderhand!

Marente van der Valk is een culinaire kunstenaar en chef-kok uit het VK/NL. Ze studeerde in 2012 af van een MA Design & Environment aan de Goldsmiths’ University of London. Momenteel coördineert Marente het Food Lab aan de Jan van Eyck Academie in Maastricht (NL). Het Food Lab is in het leven geroepen om een multidisciplinair platform te bieden aan chefs en kunstenaars met interesse in food. De elementen die centraal staan in het werk van Marente zijn seizoensgebonden en biologische producten van lokale telers en producenten die hun tijd investeren om de landbouw te verduurzamen. Hiernaast vormen een liefde voor nieuwe experimentele benaderingen van traditionele kookmethodes en een liefde voor de natuur en het vergroten van haar kennis over wildplukken de basis om nieuwe en opwindende recepten te versterken en te beïnvloeden.
informatie en aanmelden: www.studiod-o.com

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...