Skip to Content Skip to Index Page
Kinderworkshops: Kunst maken geïnspireerd door boeken

Kinderworkshops: Kunst maken geïnspireerd door boeken

Ben jij een echte creatieveling met veel fantasie en knutsel je graag? Doe dan mee met ‘Kunst maken geïnspireerd door boeken’! Je maakt in drie workshops kunstwerkjes geïnspireerd op kleurrijke boeken, met als afsluiting een echte expositie in de bibliotheek in Weert! Er is geen goed of fout in kunst. Plezier hebben staat voorop!

Je wordt begeleid door Gerarda Beumer van Atelier Crea7. Gerarda is docent & coach beeldend. Zij geeft op een kunstzinnige manier les aan jong en oud. Ze nodigt uit om te experimenteren, te onderzoeken en te ontdekken. De workshops zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Het programma:
3 december van 15.30 - 17.00 uur
Het boekje Vrolijk van Mies van Hout is de inspiratie voor de workshop van vandaag. We gaan een tekening maken op zwart papier met oliepastelkrijt.

17 december van 15.30 - 17.00 uur
Vandaag ga je zelf een boekje maken. Niet zomaar een boek maar een heel bijzonder boekje met gekke bladzijdes.

24 december van 11.00 - 12.30 uur
Je maakt van de eerste letter van je naam een fantasie tekening.

Expositie
Van 27 december t/m 9 januari worden alle kunstwerkjes tentoongesteld in de bibliotheek in Weert. Alle papa's, mama's, opa's en oma's, broertjes en zusjes zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Dit is een reeks van drie creatieve kinderworkshops. De workshops zijn niet los te boeken. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/kunst-maken

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...