Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Toneelgroep Maastricht - DE GEHEIME TUIN 7+

Kinderen & Jeugd
Een enorm landhuis, duizenden kamers, gesloten deuren, rare geluiden en helemaal niks te doen. Het weesmeisje Mary Lennox verveelt zich stierlijk in het grote huis van haar verdrietige oom. Hij is er nooit en ze mag helemaal niks! En juist dat maakt Mary nieuwsgierig en stronteigenwijs. Op eigen initiatief gaat ze op pad in het huis én in de tuinen. Ze ontdekt een ommuurde tuin, waarvan de deur op slot zit en ook in het huis ontdekt ze mysterieuze dingen. Ze blijkt allesbehalve alleen te zijn.

Artistiek leider Servé Hermans regisseert de muzikale familievoorstelling De geheime tuin naar het klassieke kinderboek van Frances Hodgson Burnett uit 1911. Actrice Joke Emmers speelt de hoofdrol en deelt het podium met onder andere Michel Sluysmans en Louis van Beek. De muziek van Ron Reuman, Roeland Vandemoortele en Axl Peleman zorgt voor de nodige rock ’n roll in deze brutale, spannende en vooral ook swingende familievoorstelling.

Het klassieke kinderboek wordt bewerkt door Jibbe Willems. Servé Hermans regisseerde in 2011 bij NTGent de succesvolle kindervoorstelling Hans & Grietje. De Vlaamse actrice Joke Emmers is vaste gast bij Toneelgroep Maastricht. Ze speelde eerder o.a. in Waar het vlakke land gaat plooien, Eyes wide shut en La Superba.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...