Skip to Content Skip to Index Page
Wereldpaviljoen Steyl weer open

Wereldpaviljoen Steyl weer open

De culturele attractie het Wereldpaviljoen in Kloosterdorp Steyl gaat zondag 13 juni weer open voor het publiek. Na bijna een jaar te zijn gesloten vanwege de pandemie is publiek weer welkom.
Een bezoek aan het Wereldpaviljoen is vooral zelf beleven en ervaren hoe het leven elders in de wereld is. Het begint al met een vliegreis in een echte Fokker 50 naar een andere wereld met bezoeken aan Nicaragua en Ghana. Vlak voor de pandemie lanceerde het Wereldpaviljoen de VR-expericience in het Ghana inleefatelier met onder andere een bustocht door Ghana en een 360-graden bezoek via VR-brillen in Ghanese dorpen en markten. Bovendien kunnen bezoekers via VR-brillen en zittend in een boot op zeer realistische wijze een tocht met vluchtelingen van Afrika naar het eiland Lampedusa meemaken. Jeugdige bezoekers kunnen ook aan de slag door van hout en bierdopjes speelgoed auto’s in elkaar te zetten of armbandjes en geluksamuletten te maken.
Bezoekers moeten zich van tevoren via de website (www.wereldpaviljoen.com) of telefonisch (telefoonnummer 06-42983647) aanmelden . In het Wereldpaviljoen gelden de RIVM maatregelen van het dragen van een mondkapje en anderhalve meter afstand. Het Wereldpaviljoen is elke woensdag- en zondagmiddag open van 13.00 tot 17.00 uur.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...