Skip to Content Skip to Index Page
Zien en beleven: speciaal kinderprogramma met film

Zien en beleven: speciaal kinderprogramma met film

Zien en beleven: speciaal kinderprogramma met film
Het Venlose Filmtheater de Nieuwe Scène en het Wereldpaviljoen Steyl gaan nauw samenwerken. Het resultaat daarvan is een bijzondere filmdag en avond voor jong en oud in en bij het Wereldpaviljoen. Onder het motto van ‘Zien en beleven’ start deze samenwerking met o.a. films, workshops, dans en muziek die passen in de setting van de culturele attractie het Wereldpaviljoen.

De eerste grote activiteit vindt plaats op vrijdag 12 augustus. Die dag is het Wereldpaviljoen ’s middags van 13.00 tot 17.00 uur gratis open voor iedereen maar vooral voor kinderen.
Er is namelijk een speciaal kinderprogramma samengesteld met om 14.30 uur de film “Kirikou en de heks”.
Inhoud:
De kleine Kirikou wordt geboren in een Afrikaans dorp dat leeft onder de vloek van een kwaadaardige tovenares. Kirikou is geen gewoon kind, en gaat kort na zijn geboorte op reis om een manier te vinden om zijn dorp te helpen en de heks te verslaan.

Voor én na de film kunnen de kinderen het Wereldpaviljoen beleven via onder andere de VR-experience en deelnemen aan creatieve workshops. De kinderactiviteiten worden afgesloten met een djembé sessie.

Toegang: gratis!
Info via de website: www.nieuwescene.nl en https://wereldpaviljoen.com , de social media van Wereldpaviljoen en Filmtheater De Nieuwe Scene.

Het programma ‘Zien en Beleven’ is mede mogelijk gemaakt met medewerking van de gemeente Venlo.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...