Skip to Content Skip to Index Page
Act between sliding doors

Act between sliding doors

"Het kunstenaarschap is mensen meenemen op het avontuur, of zelf een avontuur hebben en dan hopen dat anderen volgen" - Klaas Kloosterboer.

Buitenplaats Kasteel Wijlre presenteert een solotentoonstelling van beeldend kunstenaar Klaas Kloosterboer (1959) in het kunstpaviljoen Hedge House. De tentoonstelling bestrijkt een werkperiode van dertig jaar kunstenaarschap.

Kloosterboer is schilder en slaat in zijn veelzijdige werk telkens een brug tussen abstractie en actie. Het werk van Kloosterboer is altijd gebaseerd op een handeling, zoals bij het bepalen van een plaats op een doek middels technieken als snijden, verf gooien en naaien. Het werk van Kloosterboer is dynamisch, eigenzinnig en helder. Het is voor het eerst in 10 jaar tijd dat Kloosterboer een solotentoonstelling heeft in Nederland.

Kasteel Wijlre is een buitenplaats voor cultuur en landschap. Op de buitenplaats komen hedendaagse kunst en architectuur samen met cultureel erfgoed en natuur, en zijn vijf eeuwen met elkaar verweven. In de circa 3 hectare grote tuin kunnen bezoekers op voldoende afstand van elkaar iets eten en drinken. De buitenplaats zorgt op reservering voor gevulde picknickmanden, high tea- of borrelpakketten. De arrangementen zijn inclusief entreeticket, servies, bestek, een kleedje en kussens.

Openingstijden: donderdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur.

Zie www.kasteelwijlre.nl voor meer informatie.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...