Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Geleide meditatie voor Hoogsensitieve mensen

Kunst, Cultuur & Educatief

Ik geef met liefde en passie geleide meditaties. Deze meditatiecursus is onder meer geschikt voor hoogsensitieve mensen. Zittend mediteren vind ik belangrijk om de rug zijn recht mogelijk te leren houden in verband met de doorstroming van de helende energie. Daarnaast is het uitermate geschikt voor mensen met rugklachten.

De vraag naar mijn meditatie avonden is steeds groter geworden. Je leert ontspannen, je hoofd leegmaken, gedachten de baas worden en inzichten krijgen in jouw levensweg. Daarnaast leer je over de werking het zelfgenezend vermogen, de werking van de chakra's en de Aura, de bescherming van de energieën om je heen.

Deze meditatiecursus is op de maandagavond van 20.00-22.00 uur (loopt meestal uit). Er is plaats voor maximaal 6 personen. Graag een kwartier van te voren aanwezig zijn. Ik werk met geleide fantasieën. Mediteren kun je op vele manieren maar je helemaal laten meenemen in het Hier en Nu is voor mij het mooiste met geleide meditatie. De meditatieavonden zijn in een blok van 10 weken en je gaat gedurende die 10 weken eigenlijk op reis door het leven zelf. Wellicht vindt je overeenkomsten met jouw leven en kun je leren dingen los te laten die je toch niet meer nodig hebt. In de groep ontstaat een groepsenergie. Hier kun je jezelf zijn en je masker wat je in de buitenwereld toch op moet zetten even afzetten. Helemaal jezelf zijn en even bijtanken. Nieuwe energie opdoen en oude energie loslaten.

Minimaal 4 en maximaal 6 mensen kunnen zich aanmelden. Kleine groep dus waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Ik gebruik daarbij niet alleen mijn werkruimte maar ook onze enorme gezellige tuin om weer helemaal in je lijf te komen en contact te maken met moeder aarde.

De kosten zijn € 8,50 per avond inclusief thee en iets lekker erbij. Wees welkom en meld je tijdig aan. De plaatsen zijn beperkt , dus vol is vol. Voor meer informatie kun je kijken op de website. Aanmelden kan telefonisch op 0620558935 of via het contactformulier.

Liefdevolle groet van Asherah van den Berg

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...