Skip to Content Skip to Index Page
Ondersteboven

Ondersteboven

Als illustrator is Esther van den Brink al jaren werkzaam in haar studio in Maastricht. Met haar bedrijf 'Brinkpics' maakt ze illustraties van hoge kwaliteit voor bijvoorbeeld presentaties of websites. Ook maakt ze op aanvraag cartoons en strips op maat.

Ondersteboven was Esther van den Brink toen ze hoorde dat ze een van de Nederlandse winnaars was van de Internationale Illustratorenwedstijd Picture This! die is bedoeld om minder bekende kinderboekenillustratoren een podium te bieden. Nadat ze in 1991 afstudeerde aan de Kunstacademie Maastricht werkte ze jarenlang als beeldend kunstenaar. De komst van haar drie zonen zorgde ervoor dat zij haar jeugddroom weer oppakte; het illustreren van kinderboeken!

In Museum Valkenburg is het proces te zien dat zij doorliep, middels vele prenten en werk dat zij in opdracht maakte. Deze tentoonstelling staat in het teken van het kind en er zullen diverse activiteiten voor kinderen plaatsvinden, die bekend worden gemaakt op onze website en via de Social Media kanalen.

De vernissage is op zaterdag 12 december om 15.00 uur en is, in verband met de Corona-richtlijnen, alleen toegankelijk voor genodigden. Het museum is daarna geopend op woensdag t/m zondag van 13.00-16.30 uur.


Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...