Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Foto overzichtstentoonstelling

Kunst, Cultuur & Educatief

Als je niet vliegt, komt er ook nooit iets van de grond! Piet Schuttelaar toont zijn creatieve (natuur-) fotografie.

"Mijn passie fotografie combineer ik vooral met mijn natuurbeleving. Maar ook de mens vind ik intrigerend en vaak fotogeniek. Daarenboven kan ik me vooral in de winterperiode in mijn atelier focussen op stillevens. Ideeën visualiseren. Ik heb diverse foto-opleidingen genoten en vele jaren part-time bij een beroepsfotograaf gewerkt. Ik geef presentaties, fotoworkshops en houd fotobesprekingen en –beoordelingen. Ook schrijf ik poëzie en ben columnist voor VIA Limburg, waar ik wekelijks een artikel - aangekleed met een foto - schrijf over mijn struintochten / ervaringen. Ik publiceer in diverse natuurbladen en houd mijn foto's met weetjes bij op Instagram. Tevens ben ik eindredacteur van het natuurmagazine: De Natuurgids, een prachtig magazine geheel gemaakt door vrijwilligers, zonder enig eigen belang, dat 8 x per jaar verschijnt. Ik heb een uitgebreide fotocv met prijzen, bijzondere markeringen en herinneringen, maar terugkijkend zijn dat niet meer dan smakelijke hapjes tussendoor.

Ik concentreer me vooral op het huidige moment, met een knipoog naar de toekomst en mijn plannen. Leuke vooruitzichten zijn belangrijk voor 's-mens' levenslust en energie. Ik geniet van het leven en de mensen die me dierbaar zijn. Aan de kunst gerelateerd geniet ik van lezen, mijn ( virtuele ) pen, fotografie, struintochten en mijn observatiehutje in het veld. Maak ik kunst? Kunst is een subjectieve beleving. Een inspirerende creatie die uitnodigt om naar te kijken en emoties losmaakt. Die je dus in het hart raakt en waarbij tevens het talent, de fantasie en de vaardigheid van de maker je aanspreekt. Dat is wat ik hoop te bereiken als U mijn fototentoonstelling bezoekt. De markt en het winkelcentrum is een bindende factor in het leven van veel mensen van Stein. Het Multifunctionele centrum de Grous, speelt hierin een belangrijke rol."

De foto's zijn te zien op dinsdag t/m zondag van 12.00-20.00 uur. Zondagmiddag 13 en 20 januari zal ik er in elk geval zelf zijn. Ik hoop U daar te ontmoeten.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje

Noteer deze alvast in je agenda De beste tips van onze redactie

Back to Top