Skip to Content Skip to Index Page
15e (jubileum) editie Kunst in Valkenburg, binnen & buiten

15e (jubileum) editie Kunst in Valkenburg, binnen & buiten

15e (jubileum) editie Kunst in Valkenburg, binnen & buiten

Genieten van sculpturen en schilderijen omlijst door een unieke setting

In het park en de tuinen van het landgoed van Chateau St Gerlach zijn het gehele jaar door schitterende kunstwerken te bezichtigen van (inter)nationale kunstenaars. Maak een wandeling door het groen en laat u verrassen door de grote diversiteit aan sculpturen! Ook kunt u de bijzondere binnen expositie (KiV Inside) tijdelijk, van 11 t/m 26 maart, in de weekenden bezoeken.

KiV Inside

Geniet van de unieke kunstexpositie die plaats vindt in de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamers van de St. Gerlachuskerk. Tijdens de expositie kunt u hoogwaardige beelden en schilderijen van gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland bewonderen. KiV Inside start jaarlijks in het openingsweekend van de Tefaf in Maastricht. De kunstexpositie is gedurende drie weekenden in maart (11/12, 17/18/19, 24/25/26) te bezoeken. Entree bedraagt € 7,50 en is gratis voor jeugd t/m 12 jaar.

KiV Outside

KiV Outside is een wisselende tentoonstelling van meer dan 100 beelden in de buitenlucht, die het hele jaar te bewonderen zijn op het landgoed van St. Gerlach. Geniet van de bijzondere sculpturen gemaakt van verschillende materialen (hout, steen, kunststof, terra cotta, staal, etc.), die verspreid opgesteld zijn in het park en de tuinen van het landgoed. KiV Outside is dagelijks geopend en gratis toegankelijk.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...