Skip to Content Skip to Index Page
Museumnacht Maastricht

Museumnacht Maastricht

Het belooft een spectaculaire Art Night Out te worden op vrijdag 22 oktober 2021. Museumnacht Maastricht zet dan voor de vijfde keer de stad volledig op z'n kop! De Maastrichtse Art venues brengen de wereld van kunst op bijzondere wijze tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma. Geniet met één ticket van spraakmakende exposities, adembenemende performances, indrukwekkende installaties, spannende cross-overs, video-art, workshops, tours, live-music en meer.

Museumnacht Maastricht schudt als een hypnotiserende hartslag (die voelbaar is door de hele stad) je zintuigen wakker. Het is inmiddels een kunst op zich om alles te ervaren. Gelukkig openen de deuren al om 19.00 uur. Kinderen t/m 15 jaar hebben dit jaar zelfs gratis toegang.

Venues(onder voorbehoud van wijzigingen): Boekhandel Dominicanen, Bonnefanten, Brouwerij Bosch, Bureau Europa, Centre Céramique, Drukkunstmuseum, Landbouwbelang, Lumière Cinema, Marres, Museum aan het Vrijthof, Natuurhistorisch Museum, Jan van Eyck Academie & B32, Theater aan het Vrijthof en de Muziekgieterij.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...