Skip to Content Skip to Index Page
Familileopstellingen

Familileopstellingen

Als je wil deelnemen aan de Familieopstellingen kan je dit op:

  • 18 september 2020 nog plaats voor 1 vraagsteller en representanten
  • 23 oktober 2020
  • 20 november 2020

Let op: de Familieopstellingen zijn op een vrijdagavond van 18.30 (ipv 19.30) uur tot ca. 22.30 uur”

Het verheugt mij enorm jullie te kunnen mededelen dat wij weer van start zijn gegaan met de familieopstellingen. Waar wij ontzettend blij en trots op zijn, het werkt, ook volgens en met de regels van het RIVM. Dit was de algemene beleving van de deelnemers aan de opstellingen. Ook zijn wij dankbaar voor de extra ideeën die deelnemers deze avond nog hebben gedeeld.

Omdat wij een hele periode geen groepsactiviteiten mochten doen, is de vraag naar opstellingen inmiddels behoorlijk opgelopen. Ik wijk daarom een beetje af van het vaste kader.

Omdat er nog strenge maatregelen gelden wat de 1,5m afstand betreft, heb ik in het gebouw waar de opstellingen plaatsvinden de theaterzaal geregeld. Hier kunnen heel wat mensen meer in en is de afstand van 1,5m geen enkel probleem. Helaas, ook hier is het aantal deelnemers beperkt en niet alleen vanwege Corona. Wij zorgen -als nodig- voor een wachtlijst en bij afmelding van deelnemers zullen wij jou zo snel mogelijk informeren zodat je alsnog kunt deelnemen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...