Skip to Content Skip to Index Page
Kunstwandeling Weverslo

Kunstwandeling Weverslo

Van 9 mei tot en met 31 augustus biedt Weverslo de mogelijkheid om elke dag tussen 10.00-17.00 uur een speciale wandeling over het landgoed en de natuurbegraafplaats te maken.

Zoals in veel natuurgebieden merkt ook Weverslo de grotere belangstelling en behoefte van mensen om juist nu van natuurrust te genieten. Om aan deze begrijpelijke behoefte van mensen tegemoet te komen hebben wij een speciale wandelroute uitgezet met een lengte van ca 1,5 kilometer. Een prachtig slingerend en goed begaanbaar wandelpad voert achtereenvolgens door ons Verhalenbos, het Sculpturenbos en het Muzenbos.
Nu er geen festiviteiten georganiseerd mogen worden, kiezen wij ervoor om de vele wandelaars die Weverslo bezoeken een handreiking en handleiding te geven die een boswandeling meer betekenis en inhoud geven. Daarmee geven wij het tweede lustrum van de natuurbegraafplaats Weverslo een - bij de omstandigheden - passend accent.

Bezoekers dienen zich te melden bij het informatiecentrum in het Bospaviljoen. Daar ontvangt elke wandelaar een beschrijving van de route en van de objecten die langs de verborgen plekken van landgoed en natuurbegraafplaats Weverslo voert.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...