Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Baarmoeder Rite/ Blessing

Kunst, Cultuur & Educatief

VrouwZijn - SisterCirkel, de Rite van de Baarmoeder.

Lieve vrouw, graag nodig ik je uit voor een baarmoeder healing.
Neem deel aan deze prachtige en liefdevolle baarmoeder blessing. Het is een geschenk aan jouw vrouwzijn en stroomt door naar je toekomstige generatie. De baarmoeder is een plek van voortzetten van leven en brengt ons in contact met de wereld collectieve vrouwenlijn. Je voelt je in onze VrouwZijn - SisterCirkel nóóit onbegrepen en alleen.
‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren, de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.’

Tijdens dit ritueel bevrijden we ons van alle beperkingen van vorige levens o.a. ziekte, schuld, minderwaardigheid, schaamte, depressie, mishandeling. Met deze baarmoeder rite lossen we de negatieve energieën op die door generaties heen zijn opgeslagen en doorgegeven.
We boren onze oer-moederkracht aan in onze baarmoeder. We helen en voeden hiermee het lichaam, de geest en de ziel. Ook voor vrouwen die geen baarmoeder meer hebben en voor vrouwen met een kinderwens is deze rite een healing-geschenk.

Deze inwijding is de 13e rite van de Munay Ki, uit de lijn van ‘The Four Winds- Alberto Villoldo en is van Marcella Lobos The Rite of The Womb.’ Je mag deze vaker ontvangen dan is het de helft van de bijdrage.
Je ontvangt een deelname Certificaat en Hand-out.

Voor meer informatie en aanmelding wees welkom op de website, je mag me ook bellen.

Welkom, jij bent puur en uniek!

Warme groet, Alice.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...