Skip to Content Skip to Index Page
Duo-expositie

Duo-expositie

Op zaterdag 20 juni start kunsthuis de Bakkerij uit het Limburgse Bergen met een duo-expositie. Er wordt werk van Marlies van Zeben en Yvon Koopman getoond. Op zondag 21 juni is er een anderhalfmeter ontmoeting met de kunstenaars tussen 13.00-17.00 uur. Daarnaast zijn er werken van verschillende kunstenaars uit een privécollectie te zien. In hetzelfde weekend is het ook weer mogelijk om te gaan happen en trappen in de Maasheggen en Maasduinen. Een culinaire fietsroute door twee prachtige natuurgebieden waarbij er in verschillende restaurants genoten kan worden van een gerecht.

Het werk van Yvon Koopman uit Schiedam is moeilijk te omschrijven. Vaak zijn het ruimtelijke collages, objecten of installaties. Uit verschillende materialen maakt Yvon kunst en toegepaste kunst. Ze is onder andere bekend door haar werk in openbare ruimten in het westen van Nederland.

Marlies van Zeben uit Holthees maakt collages door gebruik te maken van verschillende traditionele grafische technieken en fotografie. Figuratief en realistisch, zeer divers van onderwerp.

Deze expositie loopt van 20 juni t/n 16 augustus.

Sinds 2002 wordt hedendaagse kunst in een oude bakkerij met deel getoond. De eigenaren Ellen en Claus Burgers wonen In het pand. Regelmatig worden er producties afgerond op het gebied van mediavormgeving.

Kunsthuis de Bakkerij is geopend op zaterdag en zondag van 10.00-18.00 uur en op afspraak.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...