Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Overzichtsexpositie

Kunst, Cultuur & Educatief

Tijdens onze open dag van 23 maart 2019 is een nieuwe tentoonstelling geopend met de kleurrijke abstracte schilderijen van Brigitte Sarton. Zij exposeert t/m 27 september in het Toon Hermans Huis in Roermond.

Tekenen en schilderen heeft altijd de aandacht gehad van Brigitte Sarton. In 1989 is zij begonnen bij Hélen Brouns met cursus tekenen en schilderen en vervolgens verder gegaan bij Stichting Vogelvrij in verschillende technieken. In 2011 is ze weer les gaan nemen bij Hélen om nog meer te leren abstraheren omdat haar dat het meest boeit.

Ze heeft geëxposeerd o.a. bij de Biënnale Oude Kazerne, de Steenen Trappen, het Outletcentrum en 't Paradies. Brigitte schildert vanuit de emotie en vergeet de tijd volledig als ze bezig is aan een doek. De expositie bestaat uit een overzicht van haar werk waarin het proces abstraheren zichtbaar is.

Het Toon Hermans Huis is geopend op maandag van 13.00-17.00 uur, op dinsdag t/m donderdag van 9.30-17.00 uur, op vr 9.30-13 uur & op de laatste maandag van de maand van 19.00-21.00 uur.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...