Skip to Content Skip to Index Page
Aan Tafel

Aan Tafel

De Maastrichtse kunstenaar Peter Slegers (1962) behaalde aan het Mollerinstituut Tilburg zijn diploma leraar tekenen/handvaardigheid. Peter heeft een passie voor authentieke kunst. De afgelopen jaren maakte hij werken, geïnspireerd op schilderijen van kunstenaars als Degas, Manet en Rembrandt. Deze werken waren op maat van het origineel. In deze meerdimensionale werken leidden de kenmerken van zijn schilderkunst, in combinatie met video beelden en geluids-projecties, tot een geheel nieuwe beleving van kunst.

Op uitnodiging van Museum Valkenburg exposeert Peter in de Jacques Vonk-zaal met een heel nieuw meerdimensionaal project, geïnspireerd op Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci.

De vernissage op zondag 21 juni is i.v.m. de corona-crisis alleen voor genodigden. De inleiding wordt verzorgd door René Gabriels, filosoof aan de Universiteit Maastricht.

Museum Valkenburg is geopend op donderdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur. Bezoek aan de tentoonstelling altijd vooraf reserveren via de website van Museum Valkenburg of telefonisch: 043-6016394. Voor nadere inlichtingen en/of interviews kan men contact opnemen met Museum Valkenburg, of rechtstreeks met contactpersoon Mw. Resi Vervoort-Stevens, tel. 06 22446855.


Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...