Skip to Content Skip to Index Page
Radicale Acceptatie

Radicale Acceptatie

Wanneer we beïnvloed worden of zelf gevangen zitten in de overtuiging dat wij van weinig waarde zijn. Wanneer wij het gevoel hebben of de mening zijn toegedaan niets of weinig toe te voegen in dit leven, als wij ons niet waardevol voelen, kunnen we niet duidelijk herkennen wat zich binnenin ons afspeelt en voelen we ons niet vriendelijk of liefdevol.

We hebben een gevoel en beeld van onszelf dat wij er niet bij horen, dat wij niet voldoen. Dat wij ons moeten wapenen tegen het gevaar wat ons nog meer pijn zal doen, wat ons nog moedelozer, nog besluitelozer, eenzamer en verdrietiger maakt.

Wil je zeker van je plaats zijn, dan kun je direct een aanbetaling doen van € 50. Weet je nu al zeker dat je wil inschrijven, maak dan het volledige cursusgeld ad € 200 excl. BTW (€ 242,00 incl. BTW) voor 1 maart 2021 over op rekeningnummer NL74 ABNA 0496294199 ten name van Vormbalans. Maximaal aantal deelnemers is 12.

Indien blijkt dat de workshop niet kan doorgaan vanwege een tweede Coronagolf krijg je uiteraard je geld retour. Ook als je een aanbetaling hebt gedaan en je laat ons voor 1 maart weten dat je toch niet kunt deelnemen, krijg je je geld retour. Betalingen na 1 maart kunnen alleen geannuleerd worden in het geval van een tweede golf of als jij hiervoor een bijzondere reden kunt aangeven.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...