Skip to Content Skip to Index Page
CouturedeMur

CouturedeMur

Global art center GLO'ART voldoet ruim aan de actuele corona-maatregelen, niet in het minst vanwege de spraakmakende OPEN AIR gallery van 4 hectare groot, dat tot de mooiste kunstparken van Europa gerekend mag worden. Met een gevarieerde collectie hedendaagse kunst van 1500 werken, gemaakt door ruim 400 internationale en veelal jonge kunstenaars, biedt GLO'ART de bezoeker een aparte kunstbeleving vanuit een wonderlijk perspectief. Daarnaast nodigt GLO'ART graag kunstenaars, ontwerpers en andere bijzondere mensen uit voor lezingen en exposities.

Zondag 19 juli opent de expositie CouturedeMur van de Limburgse kostuumontwerpster Tilly Zegers. Haar veelzijdigheid en passie voor het vak weet ze moeiteloos te combineren met een aanstekelijke flair en 'fingerspitzengefühl' gevoel voor dessins en vorm. Haar nieuwe project CouturedeMur brengt op een unieke wijze de kunst van kostuums maken en binnenhuisdecoratie samen.

Tilly Zegers: "Voor deze handgemaakte 'kostuums' werk ik uitsluitend met interieurstoffen, veelal met wol. Het zijn geen schilderijen, maar grote, houten frames van centimeters dik met zowel een voor- als achterkant en zijkanten die ik aankleed met stof."

Telefonisch reserveren i.v.m. corona is gewenst! Reserveren kan via email: event@gloart.be.

GLO'ART is elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 11.00-17.00 uur, op zondag geopend van 12.00-18.00 uur.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...