Skip to Content Skip to Index Page
Nieuwe exposities galerie GLO'ART

Nieuwe exposities galerie GLO'ART

Met een OPEN AIR galerie van ruim 4 ha groot, voldoet kunstcentrum GLO'ART in Lanaken ruimschoots aan de actuele corona-maatregelen. Bezoekers kunnen veilig en in alle rust de grote kunstcollectie van ruim 1500 werken bekijken en heerlijk wandelen in een rijke omgeving waar mooie bomen, struiken, planten en bloemen de aanwezige kunst extra accentueren.

In 2019 werd het kunstcentrum voor het eerst opengesteld voor het grote publiek tijdens een spectaculair vierdaags openingsfeest. Werken van 400 veelal jonge kunstenaars uit heel Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en de beide Amerikaanse continenten bieden indringende, amusante, verhelderende en soms ook confronterende kunst. Contemporary art zoals je zelden bijeen zult zien!

GLO'ART nodigt graag kunstenaars, ontwerpers en visionairs uit voor lezingen en exposities. Gedurende deze zomer en elke zondag daarna, kunnen bezoekers genieten van twee bijzondere tentoonstellingen. Geselecteerde werken van meestervervalser Geert Jan Janssen zullen voor onbepaalde tijd in de 'Paardenstal' galerie te zien zijn, welke in het hart van het 4 ha grote kunstdomein te vinden is. Liefhebbers van mode en kunst voelen zich ongetwijfeld thuis bij de tentoonstelling CouturedeMur van kostuumontwerpster Tilly Zegers in het fashion gedeelte van de OPEN AIR galerie. Zij combineert interieurstof met couture voor driedimensionale doeken aan de wand die in elk passend interieur een blikvanger zijn.

Kunstcentrum GLO'ART is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 11.00-17.00 uur en op zondag van 12.00-18.00 uur.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...