Skip to Content Skip to Index Page
Terra Madre

Terra Madre

D'O studio-gallery viert haar officiële opening en presenteert Terra Madre, een solotentoonstelling van Dorieke Schreurs. Deze solotentoonstelling onderzoekt de relatie tussen natuur en mensheid.

Het werk van Dorieke is gewijd aan het onderzoek naar natuurlijke kleurpigmenten en de uitbreidende mogelijkheden van materiaalgebruik, waardoor een basis wordt gelegd voor duurzame ontwikkeling in de wereld van kleur en kunst. Door middel van schilderkunst, fotografie en kunstinstallaties deelt Dorieke een pure, ongedwongen en poëtische visie met een symbolische spanning. Dicht bij de natuur, handen diep in de grond. Haar pionierswerk streeft naar een duurzame artistieke sector en een betekenisvolle ervaring. Het resultaat is inspirerend, spreekt ons bewustzijn aan en doet ons gevoel van verwondering en zorg voor onze omgeving herleven.

Je bent van harte welkom om de officiële opening van het nieuwe bedrijfsconcept D'O studio-gallery te komen vieren, de tentoonstelling in het gallery gedeelte te bezichtigen en aansluitend in de studio meer achtergrondinformatie en werkprocessen te zien.

De opening zal volgens Coronamaatregelen plaatsvinden, hierdoor is het noodzakelijk om je van te voren aan te melden voor een van de tijdsblokken op de website
www.studiod-o.com.

D'O studio-gallery is een culturele broedplaats waar kunst, natuur en wetenschap samenkomen, duurzaamheid en eigenzinnigheid centraal staan, waar ambacht en innovatie elkaar versterken, waar nieuwsgierigheid gevierd wordt en kennis gedeeld.


Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...