Skip to Content Skip to Index Page
Droom en werkelijkheid

Droom en werkelijkheid

In de bovenzaal van Museum Valkenburg is van 27 september t/m 6 december 2020 een duo-expositie te bezichtigen van Georges Daemen en Claartje van Oosterum.

Georges Daemen (1948) was voorheen werkzaam op de administratie van de Belgische federale overheid en volgde daarnaast de opleiding schilderen aan de kunstacademie van Hasselt (B). Georges streeft als schilder naar een verhalend realisme dat droom en werkelijkheid op poëtische wijze evoceert. Hij speelt graag met licht en donker en werkt bij voorkeur in olieverf én in transparante lagen. Muziek is zijn grootste inspiratiebron.

Claartje van Oosterum (1957) is een gepassioneerde kunstenares. Zij volgde, na een opleiding tot docent spirituele therapie, de kunstacademie in Arendonk (B) die ze in 2008 afsloot als laureaat met een eervolle vermelding en specialiseerde zich vervolgens in het boetseren van portretten en figuratieve beelden naar model. In haar vakgebied combineert ze kunst en spiritualiteit door het begeleiden van mensen in hun persoonlijk bewustwordingsproces en boetseert ze tegelijkertijd de houding en de gemoedstoestand van het model, die verband houden met levensvragen die aan de orde komen.

Het museum is geopend op woensdag t/m zondag van 13.00-16.00 uur. Reserveren kan via de website

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...