Skip to Content Skip to Index Page
Klei met een grote K

Klei met een grote K

Het digitale keramisch magazine De kleine K bestaat vijf jaar. Sinds 26 december 2014 zijn er 60 edities verschenen. Met interviews, rapportages en stap-voor-stap uitleg van keramische technieken (knowhow). Het werk van deze 300 keramisten kwam aan bod.

Keramiekcentrum Tiendschuur mocht voor een overzichtstentoonstelling kiezen uit dit enorme aantal. Deze expositie laat een dwarsdoorsnede zien van het aanbod van de afgelopen vijf jaar en biedt daarmee tegelijkertijd een overview van kunstzinnige keramische hoogtepunten over de hele wereld in de afgelopen vijf jaar. Het is een ode aan het keramische vakmanschap en biedt een inspirerende kijk op de hedendaagse keramische kunst.

Door veiligheidsmaatregelen rond covid-19 mag Keramiekcentrum Tiendschuur niet meer dan 30 bezoekers tegelijkertijd in het museum toelaten. Om wachttijden en teleurstellingen te voorkomen, is gekozen voor een reserveringssysteem. Op openingsdagen kunt u ieder half uur een bezoek van 1,5 uur reserveren, zolang er nog plaats is. Reserveren kan via deze website.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...