Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Kunst 'boven' de Bieb

Kunst, Cultuur & Educatief

Een gevarieerde tentoonstelling met beelden en schilderijen van Henny Vermeiren en schilderijen van Peter Werres en Jean Spronck.

Peter Werres heeft altijd de behoefte gehad om zich creatief te uiten, maar is pas op latere leeftijd met o.a. schilderen aan de slag gegaan. Voornamelijk met olieverf op linnen. Zijn voorliefde gaat uit naar het impressionisme, zelf maakt hij impressies van steden, mensen en landschappen. Hij sinds 2012 lid van Kunstkring Henry Jonas.

Henny Vermeiren is een veelzijdig kunstenaar. Hij houdt zich zoal bezig met het schilderen in verschillende stijlen en materialen.
 Het realiseren van bronzen en keramische beelden en beelden in staal of hout.
 Het experimenteren met nieuwe technieken en het zoeken naar nieuwe vormen loopt als een rode draad door al zijn werken.
Lid sinds 2015.

Het werk van Jean Spronck heeft vaak een decoratief karakter, met een knipoog naar het impressionisme. Het gaat meestal om snelle schetsen en sfeerbeelden waar de schilder door gevangen wordt. Opvallend is het kleurgebruik dat zijn liefde voor het mediterrane gebied verraadt. Jean is sinds 1989 lid van de Kunstkring.

Stuur voor meer informatie een email naar: info@kunstkringhenrijonas.nl of kijk op de website.

De expositie is te zien op: maandag van 14.00-17.00 uur, op woensdag van 9.00-17.00 uur, op donderdag van 14.00-20.00 uur, op vrijdag van 14.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-13.00 uur.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...