Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Storytelling-Design 2

Kunst, Cultuur & Educatief

Mooie verhalen achter Design, gebundeld in een Pop-up-Shop.
In maart opende ik met Storytelling-Design, mijn eerste Pop-Up Shop met 17 designers. Het was een pilot, nieuw voor mij, èn voor de designers, en het bleek een goede formule te zijn. De winkel vulde zich met het werk van de Designers van verschillende disciplines alsof het altijd zo geweest was. Sieraden naast lampen, een tuinset naast tassen, keukentextiel en akoestische panelen naast een stalen muurornament, disciplines alsof het altijd zo geweest was. En zo ervaarden de klanten het ook! Juist de diversiteit werd enorm gewaardeerd. "Wat jammer dat het maar tijdelijk is" was een veel gehoorde reactie.

Reden genoeg dus voor een Deel 2!

En die gaat er dan ook komen, veel sneller dan ik zelf verwacht had! Deel 2 wordt gerealiseerd in juli, tijdens de concerten van André Rieu in Maastricht. Met 8 designers van de eerste editie en 10 nieuwe designers met weer een grote diversiteit. Zeker de moeite waard om weer te bezoeken! Kijk voor alle ontwerpers op de website.

Let op het nieuwe adres: Rechtstraat 53, 6221EG in Maastricht.

De expositie is geopend op donderdag van 10.00-21.00 uur, op vrijdag van 10.00-18.00 uur, op zaterdag van 10.00-17.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur.

De openinsgborrel vindt plaats op woensdag 3 juli vanaf 18.00 uur en de expositie loopt t/m 21 juli.

Dus namens de 18 Designers en Annemarij Thijssen: wees welkom!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top