Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Symbiose en Droomland

Kunst, Cultuur & Educatief

Suus Suiker fotografeert de natuur en schildert de natuur in inkt en pigmenten gemengd met bijenwas, waarbij ze steeds op zoek gaat naar stukjes 'wereld' die een zekere poëzie in zich dragen.

De sculpturen van Sjaak Smetsers genieten een internationale bekendheid. Elk kunstwerk heeft unieke eigenschappen. Glas, brons, koper, cortenstaal of RVS worden door hem gecombineerd of samengesmolten tot typische Sjaak Smetsers creaties. Sind jaar en dag vinden vanuit zijn galerie Moeëjen Daag in Tegelen, zijn sculpturen hun weg naar particulieren en bedrijven.

Maak er een mooie dag van en kom genieten van deze kleurrijke duo expositie! De galerie is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00-17.00 uur. Ook op zondag 1 deccember is de galerie geopend van 14.00-17.00 uur. December, een maand waarin we aandacht geven aan elkaar en waarin we elkaar extra willen verwennen! Wilt U ook iemand verrassen met Sinterklaas, Kerstmis of voor dit bijzondere jaar? Kom dan eens kijken bij ons in de galerie, daar vindt U beslist een passend cadeau!

"Ooooooh kom maar eens kijken..."Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...