Skip to Content Skip to Index Page
FeelFair

FeelFair

De eerste ruilbeurs voor 2e hands gevoelens, gedachten en gedrag. Een magische masterclass over hoe je creatief omgaat met dat wat je liever kwijt dan rijk bent. Je zult versteld staan hoeveel waarde er nog zit in jouw afdankertjes, en hoe bijzonder het is om dit met anderen te delen. Zo leer je niet alleen wat over jezelf maar train je ook je inlevingsvermogen en compassie.

De masterclass start gezamenlijk. Aan de hand van coach opdrachten ga je vervolgens alleen en samen de natuur in. Je daalt dieper af naar je onderbewuste, jouw kelder als het ware, daar waar je de rommel opslaat én waar de verborgen schatten liggen. Die zijn er áltijd!

In ons onderbewuste slaan we op wat we niet meer gebruiken en waar we domweg van af willen. Door op te ruimen komt er ook, het woord zegt het al, ruimte en kunnen er nieuwe inzichten geboren worden. Dat frist lekker op en haalt het buitengewone verrassende naar boven!

Je zult versteld staan hoeveel moois er in jouw schatkamer te vinden is. Sommige mensen staan te springen om wat jij weg wil doen! Dat klinkt vreemd maar vaak hebben we geen idee hoeveel onze binnenwereld daadwerkelijk waard is.
We sluiten af met het delen van alles wat je tegenkomt in de ontmoeting met jezelf en anderen. Afsluiten met een lunch behoort tot de mogelijkheden (op eigen kosten), waarna je met hernieuwde spirit, een warm samen-gevoel en een tevreden buik naar huis kan.

Voel je welkom!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...