Skip to Content Skip to Index Page
365 Days

365 Days

365 Days is een solo-expositie door Risja Steeghs. De kunstenares ziet haar kunstenaarspraktijk als een constant ontvouwend dagboek. Haar installaties, doeken en keramieke objecten zijn een verlengstuk van het leven zelf. Deze persoonlijke en intieme relatie tussen de maker, haar leven en haar kunstwerken word tijdens deze overzichtstentoonstelling duidelijk geïllustreerd middels een brede diversiteit aan materialen en kleur. Waarbij het vaak niet duidelijk is of de kunstenaar het heeft over het echte leven of een sprookje. 


Deze maand tovert Risja de ECI Cultuurfabriek om tot een multidisciplinaire installatie waarbij zij op eigen kleurrijke wijze de bezoekers onderdompelt in haar eigen universum. Ieder werk symboliseert een nieuwe, wonderlijke dag in de kleurrijke belevingswereld van de Limburgse kunstenares. 

Gedurende deze tentoonstelling krijgen jonge, vrouwelijke kunstenaars de ruimte om zichzelf te laten zien en horen. In de vorm van een weekendprogrammering. Deze tentoonstelling word mede mogelijk gemaakt door Huis voor de kunsten Limburg, Pictoright fonds en Stichting Stokroos.

De expositie is te zien op maandag t/m vrijdag van 9.00-20.30 uur en op zaterdag & zondag van 10.30-17.00 uur

Wil je de opening bijwonen? Stuur dan een e-mail met naam en het aantal bezoekers naar risja@risjasteeghs.com.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...