Skip to Content Skip to Index Page
Time Matters

Time Matters

De mens heeft zich altijd verwonderd over de tijd, hoe deze in elkaar zit en wat het begrip tijd met zich mee brengt. Tegenwoordig zijn wij geobsedeerd door tijd, omdat het iets geworden is waar we naar op zoek zijn, ook al gebruiken we het niet optimaal. De expositie Time Matters toont zo'n 30 objecten rond het thema tijd.

Designers en kunstenaars hebben vaak een vernieuwende aanpak om hedendaagse onderwerpen te benaderen. Voor hen is het concept tijd een uiterst fascinerend thema. Alleen al het woord 'tijd' roept een hele hoop mogelijke betekenissen en associaties op.

De projecten in deze expositie verschaffen een open en nieuwe interpretatie van het idee tijd. De projecten benadrukken de betrekkelijkheid van de tijd, doordat zowel het verlangen naar een hogere versnelling, als de behoefte aan een langzamer tempo wordt weergeven. In dit opzicht zijn alle projecten een afspiegeling van de wereld waarin we leven met al zijn tegenstellingen en veelheid aan gezichtspunten.

Time Matters is tot 3 januari 2021 te bezoeken in Cube design museum op dinsdag t/m zondag van 10.00-17.00 uur. Reserveren kan via de website.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...