Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Nationale Kunstweek

Kunst, Cultuur & Educatief

Graag wil ik u attent maken op de Herfstexpositie. Vanaf zaterdag 9 november t/m zondag 17 november loopt de expositie van kunstenaar Armand Naebers in zijn atelier/galerie met een nieuwe collectie bronzen beelden en objecten. De strak afgewerkte en gepatineerde beelden en de stoere stieren en lieflijke vogels van zijn nieuwe collectie staan dan ook tentoongesteld tijdens deze dagen.

Tijdens deze expositie kunt u onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje nemen in de werkruimte en atelier van Armand Naebers, en een beetje proeven hoe een bronzen beeld ontstaat. Gedreven door zijn passie reflecteert zijn werk de liefde voor de natuur en de mens. Deze positieve levensinstelling zorgt voor de uitstraling van zijn werken en wordt duidelijk bij het bekijken en het aanraken van zijn beelden.

Voor hem is brons het ideale materiaal om daarmee een situatie te vangen en vast te leggen in dit materiaal.. Een kunst voor zich zijn ook de kleurige patina's van zijn werk, die de finishing touch vormt een techniek die hij perfect beheerst om dat te krijgen wat hij in gedachte heeft.

De expositie- open atelier is voor het publiek vrij toegankelijk op zaterdag en zondag van 11.00-17.00 uur tijdens de Kunstweek en verder volgens afspraak.

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Armand Naebers, tel. 045-5220677 of mobiel 06-10813295.

Armand Naebers: Dynamiek, verstilling, evenwicht kenmerken zijn bronzen beelden en sculpturen. Mens en dier bevolken zijn fantasiewereld, die hij weet te vangen in prachtig gemodelleerd brons, met veelkleurige patina's. Zowel het monumentaal als ook in klein figuratief werk brengen rust en verfijning en voelbaar evenwicht.


Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...