Skip to Content Skip to Index Page
content page title

KunstPodium Maasgouw

Kunst, Cultuur & Educatief

KunstPodium Maasgouw presenteert een expositie van het kunstenaarsechtpaar Toos en Jan Meerten.

Het echtpaar Toos en Jan Meerten heeft 40 jaar in Heel gewoond en woont momenteel in Stramproy. Tentoongesteld worden schilderijen, op doek en ingelijst, en beschilderde bustes, etalagepoppen en vazen gemaakt door Jan Meerten. Zijn vrouw Toos toont haar creatieve handwerk: quilt- en patchwork in de vorm van spreien, de 4 jaargetijden, tasjes, speldekussens, krans, theemutsen en cadeauverpakkingen.

Tevens vindt er op zaterdag 4 mei een demonstratie plaats van 13.00-15.00 uur waarbij Toos laat zien hoe je een hartje op 2 manieren kunt appliceren. Toegang is gratis!

KunstPodium Maasgouw is een initiatief van VVV Midden-Limburg, en biedt kunstenaars – woonachtig of opgegroeid in de gemeente Maasgouw een podium. De expositie is t/m 30 juni gratis te bezichtigen bij de VVV, Wijngaard 8 in Thorn. De VVV is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag & zondag van 10.00-16.00 uur. Ook geopend met hemelvaart en op eerste en tweede Pinksterdag.
Tevens bestaat de mogelijkheid om de tentoongestelde kunstobjecten te kopen.

Heb je als kunstenaar ook interesse om een keer te exposeren bij het KunstPodium Maasgouw? Stuur dan een mail naar: thorn@vvvmiddenlimburg.nl, of bel met 0475-561085.Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top