Skip to Content Skip to Index Page
Alpha2/Sycamore cursus

Alpha2/Sycamore cursus

Nadat we vorig najaar in onze parochie met veel succes een Alpha cursus hebben gestart, is er nu een vervolg. (Of misschien een nieuw begin?)
Begin maart start er in onze parochie weer een cursus onder de naam Alpha2/Sycamore.
Sycamore is een cursus over het katholieke geloof en waarom dit relevant is voor ons leven nu. Er is ruimte om andere mensen te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en over zaken na te denken die er echt toe doen.

Alpha 2/Sycamore is voor iedereen! Het is de plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. En bovenal: de plek waar alle verhalen samenkomen. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.
Elke avond begint met koffie en iets lekkers. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen. Daarna luister je naar een korte, inspirerende video over een van de onderwerpen. Tenslotte is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn ongeveer tien bijeenkomsten. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha 2/Sycamore bespreken we bijvoorbeeld onderwerpen als :

. Op zoek naar geluk
. Het geschenk van het geloof
. Maria en de hoop op de hemel

Locatie: zaaltje Antoniuskerk, Antoniuslaan 93, Blerick
Start op maandag 6 maart 2023 (10 avonden -telkens op maandag)
Tijd: 20:00 uur - 21:30 uur (inloop 19:45 uur)

aanmelden of vragen: [email protected]

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...