Skip to Content Skip to Index Page
ART EXPO iNbetweeN ideNtities van maandag tot en met zondag

ART EXPO iNbetweeN ideNtities van maandag tot en met zondag

De jaarlijkse tentoonstelling ‘iNbetweeN’’ van GLO’ART voor Beeldende Kunst, Vormgeving en Cultuur in Neerharen (Lanaken), zal dit jaar onder de noemer iNbetweeN Identities van 10 september tot en met 16 oktober plaatsvinden. De tentoonstelling iNbetweeN Identities, reflecteert op thema’s die spelen in de stedelijke en grootstedelijke cultuur.

Naar aanleiding van thema’s zoals verbinding, geloof, cultuur, gender, welzijn en identiteit willen wij reflecteren op de ingenomen posities van de deelnemende kunstenaars. Chequita Nahar (gastcurator) en Zoë Schoonbrood (art director) hebben enkele kunstenaars uitgenodigd, die zich met hun werk verhouden tot deze thema’s en hiermee een relevante plek in het werkveld innemen.

Zo laat David Bade met het project David Bade tekent Heerlen onder de tafel, de verschillende communities en individuen zien, die woonachtig zijn in Heerlen en maakt daarmee de rijkdom en diversiteit van de stad zichtbaar. Fabrice Hermans maakt de verschillende ‘bodies’ zichtbaar, ontleed uit carrosserieën.

Naast reeds gerenommeerde kunstenaars toont de tentoonstelling ook het werk van een aantal talentvolle studenten van de Provinciale kunsthumaniora PIKOH en net afgestudeerden studenten van PXL Hasselt. Ook werden enkele Beeldende Kunst Master studenten uit Nederland en Duitsland uitgekozen die binnen het thema van de tentoonstelling werken of zich hierdoor laten inspireren.

Met speciale optredens en activititeiten!

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...