Skip to Content Skip to Index Page
Celebrate 12 Years of Kunstproeven

Celebrate 12 Years of Kunstproeven

Feestweekends 3 en 4 december en 10 en 11 december:
In de weekends van 3 en 4 december en 10 en 11 december zijn er allerlei activiteiten in de galerie. Een winactie waarbij je kunstwerkjes kunt winnen, Meet & Greet met de kunstenaars, demonstraties door kunstenaars en dichter Cel Dewaide komt sneldichten.

Boetseer sessies snelportret door kunstenaar José Fijnaut
In het weekend van 10 en 11 december komt kunstenares José Fijnaut snelportretten boetseren. José studeerde in 1988 cum laude af aan de kunstacademie in Maastricht en is o.a bekend van Koppig Limburg. In ongeveer 1 uur boetseert José een snelportret van klei. Het portret wordt ongeveer 25 cm hoog. Jij, je kind of geliefde, komt daarvoor model zitten. Na ongeveer 5 weken kan het portret worden afgehaald in haar atelier in Geverik.

Aanmelden en kosten:
Als je je in het weekend van 10 en 11 december door Jose wilt laten boetseren dan moet je je daar voor aanmelden. Per dag kan ze drie portretten boetseren. Er kunnen dus maximaal 6 mensen in aanmerking komen voor een snelportret. De kosten voor een portret zijn € 600,-- .
De eerste twee aanmelders ontvangen een jubileumcadeautje van Galerie Kunstproeven in de vorm van een korting van € 50 incl. btw. Aanmelden via [email protected]

Meer info over de activiteiten op www.kunstroeven.nl
Iedereen welkom op ons feestje!

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...