Skip to Content Skip to Index Page
Europarlementariërs in gesprek / im Gespräch

Europarlementariërs in gesprek / im Gespräch

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen en in dit kader ondersteunt het INTERREG Deutschland-Nederland programma de ontmoetingenreeks Venlo en Krefeld in gesprek/im Gespräch. In de laatste twee afleveringen staat politiek en maatschappij centraal met vandaag een gesprek tussen europarlementariërs Vera Tax en dr. Stefan Berger.

Als voormalig raadslid en wethouder is Vera Tax goed bekend met de gemeente Venlo. Sinds 2019 zet zij zich als europarlementariër in voor een eerlijker en toleranter Europa waar iedereen mag zijn wie die is. Stefan Berder houdt zich namens o.a. de Niederrhein (waaronder Kreis Heinsberg, Wesel en Viersen) bezig met de digitalisering van de financiële wereld. Deze twee politici geven ons een uniek kijkje achter de Brusselse schermen en het functioneren van het Europees Parlement, alsook de wijze waarop Duitsland en Nederland internationaal samenwerken.

De europarlementariërs ontmoeten elkaar live in de Mediothek Krefeld, wij kijken mee via een gratis livestream. ARD Niederlande Korrespondent Ludger Kazmierczak is ook dit keer de enthousiaste en goed geïnformeerde gespreksleider.

Aanmelden: https://bibliotheekvenlo.op-shop.nl/116/im-gesprch-in-gesprek-politiek-en-maatschappij/25-01-2022

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...