Skip to Content Skip to Index Page
Expositie Anny van Gestel en Hen Vermeiren

Expositie Anny van Gestel en Hen Vermeiren

Van 16 juli tot 17 september 2021 exposeren Anny van Gestel en Hen Vermeiren in de centrale hal van de rechtbank in Maastricht.

Anny van Gestel
Geïnspireerd vanaf haar jeugd door de elementen van de natuur, compositie, vorm, kleur, abstractie en lijnenspel. Studeerde van 1985-1988 ‘Kalligrafie’, schoonschrift. Van huis uit omgeven door de schoonheid van bloemen en planten werd het gevoel van compositie en kleur nog sterker gevoed. Structuren in aardlagen, oude gesteente, roestige elementen, verweerde en vervallen gebouwen.

Hen Vermeiren
Hen Vermeiren (1938) woont en werkt als professioneel kunstenaar in Maastricht. Na een fulltime job als stedenbouwkundige ontwerper is hij in 1984 begonnen als autodidact kunstenaar. Hierna heeft hij zich bekwaamd in diverse disciplines waardoor hij in 1994 als professioneel kunstenaar is doorgegaan. Na veel experimenteren met diverse materialen en stijlen ontstonden o.a. deze geëxposeerde schilderijen. Verder maakt hij o.a. bronzen, keramische en houten beelden en zogenaamde ‘etsen’ op papier in olieverf, schilderen uit een flesje en schilderen op een bedje water. Hij geniet van deze vrijheid die hij zich in zijn kunstwerken kan permitteren.

U kunt de expositie bezoeken op maandag, woensdag of vrijdag, bij voorkeur in de middag. In verband met de coronamaatregelen wel graag van te voren aanmelden via https://aanmeldenpubliek.rechtspraak.nl/

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...