Skip to Content Skip to Index Page
Expositie Natuur Inspiraties

Expositie Natuur Inspiraties

De expositie Natuur Inspiraties bij Galerie JoLi is elke zaterdag en zondag open van 13-18 uur en alle andere dagen op afspraak. Welkom om te komen kijken! Tot en met zondag 13 november 2022.

Drie geweldige kunstenaars die op eigen wijze de natuur verbeelden in hun kunstwerken. Komt het zien, in het echt veel mooier dan op de plaatjes!

Janus Metsaars' schilderijen groeien organisch, ze lijken weggelopen uit de natuur. Soms denk je aan korstmossen, aan licht dat in een bosmeertje valt of aan een melkwegstelsel ver in het heelal. Een materieschilder is hij niet, Janus laat gewoon de verf groeien.

José op ten Berg's reizen naar Spitsbergen, Antarctica en Groenland zijn de oorsprong van haar fascinatie voor het ijs en de landschappen die ze daar heeft gezien, de belangrijkste inspiratiebronnen van haar werk. José schildert grotendeels uit het hoofd, op haar atelier kan ze alle onderdelen, licht, lucht, ijs, vorm en kleur ontrafelen.

Uwe Poth verwerkt in elk kunstwerk een veelheid aan fragmenten uit zijn tuin. Hij gebruikt een combinatie van technieken wat leidt tot een fascinerende gelaagdheid in zijn werk.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...