Skip to Content Skip to Index Page
KunstPodium Maasgouw

KunstPodium Maasgouw

Ingrid is in 1960 geboren en getogen in Maasbracht. Zij heeft in 1996 haar hobby weer opgepakt en is gaan tekenen en schilderen in het atelier Giesbertz in Nieuwstadt. Tegenwoordig schildert ze bij Monique Kroes in Susteren. De natuur is altijd al een inspiratiebron voor haar. Ze verwerkt graag natuurlijke materialen in haar schilderijen. Meestal werkt ze abstract met acryl en/of olieverf.
José Goyaarts maakt keramiek, haar voorwerpen spreken erg tot de verbeelding. Naast mooi gekleurde beelden worden ook gebruiksvoorwerpen getoond. "Klei hoort bij mijn leven. Ik druk me er graag in uit maar als mijn wil de boventoon voert, word ik door diezelfde klei teruggefloten, het is voor mij een vorm van communicatie, humor speelt zeker een rol, maar regelmatig keer ik ook naar binnen en ervaar ik troost".
De tentoongestelde objecten zijn ook te koop.
Toegang tot de expositie is gratis.
Zelf interesse om een keertje te exposeren?
Heb je als kunstenaar interesse om ook een keer te exposeren bij het KunstPodium Maasgouw en heb je een connectie met de gemeente Maasgouw? Stuur dan een mail naar: vvvthorn@hartvanlimburg.nl, of bel met Carla Daniëls op 0475-561085 of 06-15488812.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...