Skip to Content Skip to Index Page
Online inspiratiesessie 'Mijn Positieve Gezondheid'

Online inspiratiesessie 'Mijn Positieve Gezondheid'

Werk aan je positieve mindset!

Juist in deze tijd van beperkingen, kan het een uitdaging zijn om te kijken naar wat wél kan en wat het leven kleur geeft. Het gedachtegoed Positieve Gezondheid is een mooi uitgangspunt en helpt je om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Op donderdagavond 20 januari verzorgt Anita Verstappen een gratis online inspiratiesessie ‘Mijn Positieve Gezondheid’! Bedoeld voor iedereen die gelooft in eigen kracht en graag invulling geeft aan een betekenisvol leven.

De inspiratiesessie ‘Mijn Positieve Gezondheid!’ informeert en inspireert. De sessie start met een inleiding over het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Je krijgt uitleg wat dit inhoud en hoe je dit kunt toepassen in het dagelijkse leven door middel van het spinnenweb gespreksmodel van Machteld Huber. Thema’s die aan bod komen zijn o.a. mentaal welbevinden, kwaliteit van leven en zingeving.

Tijdens de sessie hopen we het gedachtegoed van Positieve Gezondheid over te dragen om vervolgens zelf met je eigen (positieve) gezondheid aan de slag te gaan óf de cursus ‘Coach Jezelf Positief Gezond’, verzorgd door Anita Verstappen, te volgen in de Bibliotheek.

Volg een gratis online inspiratiesessie op donderdag 20 januari van 19.30 tot 20.30 uur. We plannen, zodra het weer kan, ook nog een sessie in de Bibliotheek.

Aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043 364 24 11. Zowel voor leden als niet-leden gratis.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...