Skip to Content Skip to Index Page
Overzichtsexpositie Marjon Bessems

Overzichtsexpositie Marjon Bessems

Schilderijen, keramiek en mixed media van beeldend kunstenares Marjon Bessems (Gulpen) zijn tot en met 31 augustus te koop én te bewonderen in De Zwarte Ruiter, en daar zijn we maar wát trots op.

Het werk van Marjon Bessems is divers, maar altijd te herkennen vanwege haar oorspronkelijke eigenzinnige handschrift. Met passie en gedrevenheid creëert zij beelden en schilderijen. Er is altijd sprake van een bepaald soort rusteloosheid of misschien wel onrust. Zij werkt snel en schetsmatig maar met grote trefzekerheid. De thema’s die zij behandelt liggen diep verankerd in haar zelf en geven haar leefwereld een andere dimensie. Het levert een gedrevenheid op die zichtbaar wordt in geabstraheerde figuratieve beelden. Haar jarenlange ervaring als galeriehouder (De Auw Sjoekelaatfabriek, Gulpen) heeft haar inzicht vergroot in het vakgebied. Marjon is lid van de Limburgse Kunstkring (LKK), werkt veel in opdracht van particulieren en bedrijven en exposeert daarnaast regelmatig zowel in binnen- als buitenland. Marjon Bessems werd in 2003 genomineerd voor kunstenaar van het jaar in Nederland.

Inmiddels heeft Marjon haar werkzaamheden als kunstenaar uitgebreid en is zij ook als adviseur m.b.t. inrichting van bedrijven en woningen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...