Skip to Content Skip to Index Page
Pop-Up Shop deel 8 van Storytelling-Design

Pop-Up Shop deel 8 van Storytelling-Design

De Bundse Annemarij Thijssen is altijd in de ban geweest van verhalen. De bibliotheek was als kind haar walhalla en ze hing aan de lippen van oma met haar prachtige versjes. Maar haar mooiste ontdekking was het vertelfestival in Maastricht, een week lang “kinder” verhalen, verteld door professionele vertellers. Aanlenglimonade en koekjes mee en onder een oude boom in het stadspark luisteren naar begenadigde vertellers. Sindsdien is zij gefascineerd door de kracht van het vertellen van een goed verhaal.


Door een cursus interieurvormgeving is Annemarij in aanraking gekomen met de Designwereld. Sinds die tijd werkte zij als gastvrouw voor designers op tal van beurzen, o.a. de Milano Design Week, de meest gerenommeerde designbeurs ter wereld.
"Ik ben hun verhalen gaan vertellen als gastvrouw, hun rechterhand tijdens een beurs. Toen bleek pas dat het vertellen ook in mij zat, dat ik mensen kon boeien met de verhalen van mijn Designers".

In maart 2019 presenteerde Annemarij haar eerste collectie van uiteenlopende Designers in haar eigen Storytelling-Design Pop-Up Shop in Maastricht.

Vanaf 22 juni presenteert zij Pop-Up shop deel 8 tijdens de TEFAF en de concerten van André Rieu, met het werk van Designers, met een grote variatie aan disciplines, zoals lampen, tafels sieraden, tassen, kasten, kleding en hoeden.
Kom genieten van de boeiende verhalen achter de producten,want die willen we jullie met veel plezier vertellen!

Alle info op www.storytelling-design.nl

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...