Skip to Content Skip to Index Page
Positieve Gezondheid vanuit cliënt perspectief

Positieve Gezondheid vanuit cliënt perspectief

Alles over Positieve Gezondheid bij Bibliocenter!

Onze gezondheid is ons grootste goed. Er komt steeds meer aandacht voor het belang van een gezonde leefstijl. Bij positieve gezondheid gaat de aandacht niet uit naar een ziekte, maar naar een betekenisvol leven.

Laat je inspireren bij Bibliocenter Weert en neem deel aan onze themabijeenkomst: Positieve Gezondheid vanuit cliënt perspectief op 14 april 2021.
Hoe voer je je eigen regie over de fysieke, mentale en sociale uitdagingen van het leven? Henriette Bloemenkamp en Mirjam van der Meij gaan op interactieve wijze aan de slag met deze vraag.

De bijeenkomst kun je live óf online bijwonen. Aanvang 20.00 uur tot 21.30 uur. De kosten bedragen voor Bibliocenter leden: live € 5 / online € 2,50. Niet-leden: live € 10 / online € 7,50. Mochten de avonden live geen doorgang kunnen vinden vanwege de Coronamaatregelen is het mogelijk online aan te sluiten. De kosten worden dan verrekend.

Neem een kijkje op de pagina www.bibliocenter.nl/positieve-gezondheid voor meer themabijeenkomsten op het gebied van Positieve Gezondheid.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...